Neuveriteľne presná predpoveď Borisa Kollára. Netrafil len vládu, inak všetko sedí... (VIDEO)
26 | 07 | 2021 I Jozef Uhlarik

Rozhnevaný dav pred parlamentom sa dožaduje už štvrtý deň lepšieho života na Slovensku. Koaliční poslanci pred ním doslova zutekali, odvahu postaviť sa pred nich nenašiel ani predseda parlamentu Boris. Kollár. A práve tomu pripomenul vo videu jeho slová Ronald Petrovič.


Boris Kollár vo videu Rolanda Petroviča vyzerá ako vizionár. Žiaľ, jeho slová odzneli v čase keď bol v opozícii a pri moci boli iní. V diskusnej relácii RTVS O päť minút dvanásť ich adresoval aj nedávno zosnulému podpredsedovi SNS Jaroslavovi Paškovi. Ako v zostrihu videa vidieť, Boris Kollár sa prejavil ako dokonalý vizionár. Lenže vlády, ktorej je aj on významnou súčasťou.
Pokúšajme tých ľudí, naťahujme tú gumu a potom uvidíte, čo sa bude diať!

Boris Kollár mal absolútnu pravdu v tom, že ľudia vyjdú do ulíc po tom ako im dôjde trpezlivosť. Stalo sa a pred parlamentom sú už štvrtý deň. A protesty budú pokračovať aj vo štvrtok pred prezidentským palácom. „Ľuďom jedného dňa dôjde trpezlivosť a môže sa tu stať to, čo sa stalo v Rumunsku. Došla im trpezlivosť, vyšli do ulíc a vyhádzali to tam všetko. To znamená že pokúšajme tých ľudí, naťahujme tú gumu a potom uvidíte čo sa bude diať,“ hovorí v úvode zostrihu videa Boris Kollár.



„Keď ľudia už dôjdu pomaly o všetko, o všetky ilúzie, ľudia už pomaly nemajú tuná čo jesť, matky deťom čo dať do úst. Tak tým ľuďom dôjde trpezlivosť. A potom to pôjde tak (a luskne prstsmi), to vám hovorím,“ končí video z čiernej predpovede budúcnosti od súčasného šéfa parlamentu. Tá sa však naplnila. Žiaľ, v čase keď sa ľudia mohutne hnevajú aj na neho samotného a keď sa i on musí pred ich veľkým hnevom skrývať.

Protest pred dverami NR SR je fatálnym zlyhaním polície a ich šéfa, tvrdí B. Kollár
Je fatálnym zlyhaním polície a policajného prezidenta Petra Kovaříka, že sa protestujúci dav dostal až pred vstupné dvere do budovy Národnej rady (NR) SR v Bratislave. Čítať ďalej
23 | 07 | 2021 | Imrich Kovačič / TASR