Mainstream už nekritizuje vládu, ale naváža sa do občanov, upozorňuje Blaha
26 | 07 | 2021 I Jozef Uhlarik

Národná rade je už štvrtý deň doslova obliehaná rozhnevanými protestujúcimi dožadujúcimi sa zlepšenia života na Slovensku. A to vrátane zrovnoprávnenia nezaočkovaných so zaočkovanými, dobrovoľnosti vakcinácie či zlepšenie situácie na hraniciach pri vstupe na Slovensko.


Podpredseda Smeru-SD Ľuboš Blaha sa v statuse tentokrát podujal skritizovať množstvo koaličných politikov, vrátane prezidentky. Tej sa ušlo asi najviac, pri nej sa ale „zviezol“ aj premiér, šéf parlamentu či ministri zdravotníctva a vnútra.

Zvláštne je, že pri tom všetkom akosi pozabudol na svojho najúhlavnejšieho nepriateľa – Igora Matoviča. Toho síce „okrajovo“ spomenul, no hlavné slovo patrilo tentoraz iným.
V ľudských dejinách sú tri symboly zrady - Judáš, Brutus a Boris Kollár

„Kto vlastne vládne na Slovensku? Kde sú vládni politici?“ pýta sa podpredseda Smeru-SD v úvode statusu a dodáva, že ľudia sa búria, štát kolabuje a „oni majú kompletne na saláme“. Ako prvá si to od Ľuboša Blahu odniesla naša prezidentka. „Čaputová sa na verejnosti naposledy ukázala, keď išla podporiť rodičov LGBTI detí. Lebo to je dnes najväčší problém Slovenska.

Milióny ľudí chcú referendum, ale to je jej jedno, rovnako to, že ľudia v uliciach protestujú proti diskriminácii. Za posledné mesiace ju bolo vidieť, len keď robila reklamu Pfizeru, homosexuálom a keď zarezávala referendum. Toto má byť hlava štátu,“ konštatuje smerák k našej prezidentke a vzápätí si berie „na paškál“ druhého najvyššieho ústavného činiteľa, predsedu parlamentu Borisa Kollára.

„Ten to aktuálne dáva na leteckú zásielkovňu a roznáša vraj po svete lieky. Medzitým stihol zradiť milióny Slovákov, keď vďaka hlasom Sme rodiny prešiel očkovací zákon. Áno, ako som povedal na tlačovke, v ľudských dejinách sú tri symboly zrady - Judáš, Brutus a Boris Kollár,“ píše ďalej Blaha.

Blaha jasne: Masy pred parlamentom chcú slobodu, chcú len to, na čo majú právo!
Je tu takmer polovica prázdnin a na Slovensku to začína poriadne vrieť. Dovolenky nedovolenky, ide sa štrajkovať. A to priamo pred parlament, kde to tiež poriadne vrie. Delenie ľudí na zaočkovaných, teda tých dobrých a zodpovedných a nezaočkovaných... Čítať ďalej
25 | 07 | 2021 | Jozef Uhlarik


„Premiéra nemáme. Heger je len atrapa, o ničom nerozhoduje, nikoho nezaujíma. V kľúčových chvíľach slovenských dejín na čelo slovenskej vlády postavili slameného panáka. Zdravotníctvo je v rozklade. Lengvarský za tri dni v parlamente nepovedal ani slovo, sedel tam ako ťuťmák.

Ministerstvo zdravotníctva ovládla kaviareň, očkovaciu propagandu zverili Jakubovi Gódovi, slniečkarovi z Denníka N, ktorý v živote dosiahol akurát tak ocenenia od Sorosa. Predtým bojoval proti Rusom, teraz bojuje proti neočkovaným. Vždy treba nájsť ideologického nepriateľa, a potom ho ničiť,“ kritizuje podpredseda Smeru-SD ďalších dvoch ľudí z našej „obľúbenej“ vlády.

Nasrdený Blaha: Monštrá ako Matovič a Mikulec musia ucítiť hnev ľudu!
Vypočúvanie niektorých vyšetrovateľov v ostro sledovaných policajných kauzách Očistec, Judáš a Mýtnik opäť rozhýbala už pomaly „stojaté“ vody na Slovensku. Prirodzene, minister vnútra Roman Mikulac aj policajný prezident Peter Kovařík odmietajú, že... Čítať ďalej
22 | 07 | 2021 | Jozef Uhlarik

Treba kopať do protestujúcich, však za to médiá od vlády dostanú milióny

Blaha sa však s tým uspokojiť nemieni. „A políciu riadi Matovičova mafia. Mikulcovi ľudia na hulváta zastavia policajný zásah, aby mohli ujsť kriminálnici. Aby ochránili „svojich ľudí“. Sám Mikulec je obvinený, že prijímal 100-tisícové úplatky, ale koaliční poslanci sabotujú schôdzu parlamentu na jeho odvolanie. Nevedia nič než kradnúť a zatĺkať. A takto si tu žijeme.

Zdravotníctvo ovládajú farmafirmy, políciu zločinci, na čele vlády je nafukovacia panna, na čele parlamentu Judáš. A v prezidentskom paláci sedí kľúčenka od Pfizeru, ktorej jediný historický výkon je v tom, že škodoradostne berie ľuďom možnosť ísť na referendum,“ stručne „zotrel“ Blaha našu „generalitu“ a dodal, že je tu totálna anarchia.



„Ale korporátne médiá to neriešia, oni nekritizujú vládu, ale občanov. Vláda je super, poďme vymeniť národ. Treba kopať do protestujúcich, však za to médiá od vlády dostanú milióny. Načo by chránili ústavné práva ľudí? Treba chrániť zisky Pfizeru a Matovičove zlodejiny,“ nedáva si podpredseda Smeru-SD pred ústa servítku.

„Pani Čaputová, ja viem, že nemá zmysel vás k čomukoľvek vyzývať, ale vy spíte, či čo? Nevidíte, že Slovensko je na najlepšej ceste k občianskej vojne, preboha? Však sa prebuďte!“ odkazuje Ľuboš Blaha na samý záver statusu smerom k našej prezidentke.

Blaha: "Mikulec z polície urobil svoju SBS-ku. Kde sú teraz všetky oligarchické médiá?"
Minister Mikulec odvolal vyšetrovateľku za to, že vyšetruje jeho mafiu! Poslanec za stranu Smer Ľuboš Blaha tak na sociálnej sieti reagoval na pozastavenie činnosti vyšetrovateľke Úradu inšpekčnej služby Diane Santusovej. "On úplne na... Čítať ďalej
22 | 07 | 2021 | Diana Zaťková