Diskriminovať ľudí nebudeme! Sme viazaní Hippokratovou prísahou
26 | 07 | 2021 I Jozef Uhlarik

Selekcia ľudí na zaočkovaných a nezaočkovaných už u nás naberá obludné rozmery. A čo je horšie, zapájajú sa do nej aj niektorí lekári, ktorí pacientov dokonca upozorňujú, že ošetria iba zaočkovaných. Opakom je stomatologička Andrea Gáži.


Príkladov keď lekár svojím pacientom oznámil, že ošetrí iba zaočkovaných je už na Slovensku niekoľko. To, že sa zapredali Hippokratovej prísahe im zrejme nevadí, lebo však treba nahrávať farmafirmám stoj čo stoj. A človek, pacient, je niekde na vedľajšej koľaji. Zubná lekárka doktorka Andrea Gáži je toho pravým opakom, čo dokazuje vo svojom statuse. Našťastie, stále je dosť lekárov, ktorí sa očkovaciemu šialenstvu na Slovensku odmietajú podrobiť a svoju práci robia normálne ďalej.
Prečo by mala odmietať ľudí, ktorí sa dobrovoľne rozhodli očkovanie nepodstúpiť?

„V našej ambulancii ošetrujeme aj naďalej očkovaných, neočkovaných, testovaných, netestovaných, s rúškom, bez rúška.... Na základe Hippokratovej prísahy nikdy diskriminovať ľudí nebudeme!!!,“ utvrdzuje v úvode statusu všetkých ľudí zubná lekárka lekárka Andrea Gáži, podľa ktorej sa na túto tému rozpútala veľká debata. „Každému, kto ma chápe a podporuje veľmi pekne ďakujem. Ostatným odkazujem, že svoju prácu robím 25 rokov a cely čas som ošetrovala aj pacientov s hepatitídou, HIV a pod. Aj keď ich veľa lekárov odmietalo,“ vysvetľuje svoj krok Gáži, ktorá nechápe, prečo by mala odmietať ľudí, ktorí sa dobrovoľne rozhodli očkovanie nepodstúpiť.

&id=871003313058892

„Ja nie som politik, ja som lekár . Prečo by mali ľudia trpieť bolesťou, alebo stratou zubov? V našej čakárni sa pacienti nestretávajú (len ojedinele), sú objednaní na konkrétny čas. A zmluvy s poisťovňami nemám, takže všetko vyrobia iba moje ruky. Žiadny paušál. A na koniec. Keď pochopíme, že psychika je základ nášho zdravia, tak budeme zdravšia a šťastnejšia spoločnosť,“ končí svoj status lekárka stomatologička Andrea Gáži z Dubnice nad Váhom.

Šokujúci oznam, na dverách lekára. V prípade tretej vlny bude vraj ošetrovať len zaočkovaných!
Lekári v ordináciách druhú vlnu koronavírusu takmer ani nepocítili, pretože všetka ťarcha zostala na pleciach zdravotníkov v nemocniciach. O to šokujúcejšie vyznieva odkaz, ktorý svojím pacientom zanechal visieť na dverách lekár jednej z ordinácií... Čítať ďalej
09 | 07 | 2021 | Jozef Uhlárik