Naď sa opäť zahral na „tvrdého“ chlapa a nazval protestujúcich „dezoláti“. Ľudia mu to ale spočítali
25 | 07 | 2021 I Jozef Uhlarik

„Ja normálnych ľudí nevidím demonštrovať, iba opice, bitkárov, extrémistov a psychopatov,“ uvádza minister Naď v komentári po protestoch ľudí v novembri minulého roka. Prebehlo iba deväť mesiacov a šéf rezortu obrany sa „vyfarbil“ opäť. A ako ináč, znovu na adresu protestujúcich ľudí.


Jaroslav Naď je jednoducho hulvát, ktorá je podobný Jánovi Slotovi, ktorý sa obvykle prejavoval ako štamgast IV. cenovej skupiny až vtedy, keď mal v sebe určité promile. Ministrovi obrany na to stačí status a triezva hlava. Tak ako pred deviatimi mesiacmi, keď nazval istých protestujúcich opicami, či teraz, keď sa vyjadril na margo demonštrantov, ktorí, podľa neho, zranili policajtku, vulgárne nadávali a spievali českú hymnu, že sú dezoláti.
Čo si to nešiel tam ľuďom povedať do očí, že sú dezoláti?

Naďov komentár k protestujúcim v novembri 2020. Zdroj: Archív HD


„Ach, ďakujem pekne. Áno, za svojim názorom si stojím. Tí, ktorí sa vtedy vešali po plote Úradu vlády a ničili tak historickú pamiatku, tí sú pre mňa stále opicami, lebo normálny človek toto nedokáže,“ vrátil sa Naď o deväť mesiacov nazad. „No a tí, čo boli teraz pred parlamentom, zbili tam policajtku, vulgárne nadávali a na podporu Slovenska spievali českú hymnu, tak to sú zase dezoláti. A mali by sme im jasne všetci ukázať, čo si o nich myslíme. Áno, týmto výrokom ašpirujem na víťaza súťaže,“ otvorene priznáva v samom závere statusu minister obrany Jaroslav Naď. „Kto zbil policajtku? Čo to trepeš... kolega jej nastriekal slzák do očí keď striekal do ľudí! Čo si to nešiel tam ľuďom povedať do očí, že sú dezoláti? Hrdinovia, keď vás kukláči strážia! Že sa ty ráno vieš pozrieť do zrkadla a nedogrcať sa! Hanbiť sa môžeš,“ napísala ministrovi Pokorádiová.

Minister Naď "žne" plody úspechu . Prvý z tých, čo sa mu smrťou opovážili vyhrážať, pozná svoj trest
Minister obrany Jaroslav Naď má dôvod na radosť. Keď ešte 20. decembra minulého roka oznamoval, že podal sedem trestných oznámení za vyhrážanie sa smrťou jeho rodine zrejme ani netušil, že v júli bude „žať“ prvé plody úspechu. Teraz na sociálnej... Čítať ďalej
24 | 07 | 2021 | Jozef Uhlarik


„Keby ste aspoň raz neklamali. Vo vašich rokoch a postavení by ste mali hovoriť pravdu. Či vás to tak doma neučili? Prikladám vyjadrenie hovorkyne záchranárov Krčovej. ,,Môžem potvrdiť, že sme dostali výzvu o pomoc pre policajtku, ktorú údajne napadli obranným sprejom a približne hodinu po incidente jej prišlo nevoľno. Na mieste ju ošetrila posádka záchrannej zdravotnej služby.“ Policajtka nebola zbitá. Takže opäť raz klamete! Neschvaľujem násilie,“ napísal v diskusii Juraj Palko.

„Kto zbil policajtku? Ušlo sa jej slzáku od vlastných... Mal si tam ísť, hrdina... ušlo by sa ti tiež... Ty by si dostal bitku aj od policajtov aj od demonštrantov. Ale taký hrdina nie si aby si šiel medzi ľudí. Ale raz si ta niekto odchytí a pôjde s tebou na férovku,“ odkazuje Juraj Palko.

Ozbrojené sily pod vedením Čaputovej a Naďa sa znížili na úroveň staničného hajzla - aj z toho vás len napína
Slovenskí Branci je neregistrovaná polovojenská organizácia, ktorá pôsobí na Slovensku od roku 2012. Podľa Ministerstva vnútra SR skupina vraj mala mať väzby na extrémizmus a extrémistické subjekty. Toho času sa však podľa MV SR medzi... Čítať ďalej
14 | 07 | 2021 | Ivan Mihale

Policajtku zranili vlastní. Bola zasiahnutá slzákom a prišlo jej zle

Prirodzene, kritikov slov ministra Jaroslava Naďa bolo neúrekom. „Pán Naď. Vy ste politik. Politik by mal byť diplomatický a mal by sa vedieť správať a adekvátne sa vyjadrovať. A to pri akejkoľvek téme. Tak ako sa vyjadrujú poniektorí politici sa vyjadrujú ožrani, hulváti, ľudia so základným vzdelaním a frajeríkovia bez štipky schopnosti slušného správania a slušného vyjadrovania sa. Možno by ste sa mali zamyslieť do ktorej skupiny patríte, pretože vždy sa dá vyjadriť svoj názor tak aby si z Vás brali príklad normálni ľudia a nie hulváti a blbci, ktorí si potom myslia, že sú IN keď sa vyjadrujú tak ako ten na koho vzhliadajú,“ konštatuje na margo slov ministra Eva Tóth.

„No tak ty si teda iný dezolát. Takto to dopadne, keď dáš hovno na policu... Arogantný, primitívny potrat morskej sasanky aj s tvojou bandou nenažranou. By som si aj na zem odpľula, ale škoda slín. Že vraj zbili policajtku. Samozrejme. Inak by ma zaujímalo prečo si sa nešiel porozprávať osobne s tými „dezolátmi,“ napísala v diskusii Anita Végh.



„Krúžkoval som vás na voľbách, už to ľutujem. Moc zoberie normálne rozmýšľanie a zmocní sa arogancia a ego! Veľa zdravia!“ uviedol v diskusii Zupherlion Scooby, na čo mu minister Naď odpovedal. „Ak patríte aj vy medzi dezolátov, ktorí otravovali všetkých slušných ľudí pred NRSR, som hlboko vďačný, že už ma nebudete krúžkovať. Ďakujem.“ Servítku si pred ústa nedával v diskusii ani Miloš Kredatus:

„Policajta bola napadnutá ty hlupák? A aké mala zranenia? Že sa na dýchala slzáku, ktorý použili policajti? To akože bolo to vážne zranenie?? Trepeš kktiny, ale čo už z teba môže vyliezť však? Amícka špinavá onuca...“ Tvrdá bola v diskusii aj Alexandra Vrtochová: „Jaro, aspoň neklam. Policajtku zranili vlastní. Bola zasiahnutá slzákom a prišlo jej zle. Normálny pracovný úraz. Ty hrdina, čo si neprišiel povedať svoj názor tým ľuďom do očí. Statusíky na FB, na to si vás človek užije.“

Ktosi tu ľudí nazýva opicami
Keď sa Charlton Heston a ďalší dvaja astronauti preberú z hlbokej hybernácie, zistia, že ich kozmická loď je zničená. Pred deštrukciou dokázala ešte núdzovo pristáť na planéte, na ktorej žijú inteligentné opice. Hestona chytili a uväznili - zvyšok... Čítať ďalej
18 | 11 | 2020 | Ivan Brožík