Fico vyšiel do útoku! Koalícia opäť podviedla Slovákov! Napľula im sprosto do tváre!
25 | 07 | 2021 I Ondrej ŠTEFIK

Robert Fico sa opäť rozohnil na tlačovej besede. Podľa neho schvaľujú zákon, ktorý schváliť nechceli. Zavádzajú ním obrovskú diskrimináciu nezaočkovaných. V pozadí tohto sú obrovské kšefty s testami a so stavebnými developermi. 



Diskriminovaní Slováci budú platiť navyše opäť vládne nehanebné kšefty

„To čo dnes predviedol predseda Národnej rady SR a jeho partička sme rodina, je čistý politický podvod. Je to napľutie do tváre všetkým ľuďom na Slovensku...,“ v úvode tlačovky povedal šéf Smeru-SD.

Fico tiež otvorene kritizoval aj dôvody a pozadie schôdze o kontroverznom zákone. Podľa neho, aj keď Kollár sľuboval pred voľbami, že bude stavať 25 000 bytov ročne, tak už ich stavať nebude. Šéf parlamentu už má záujem kupovať od developerov.

Podľa predsedu Smeru schôdzu zvolal Kollár, aby mohol pokútne obchodovať s koalíciou. Za poslanecké hlasy pre diskriminačný zákon mal získať peniaze na kupčenie so stavebnými developermi.  Peniaze na tieto pofiderné nákupy pôjdu z verejných zdrojov, čiže z peňazí nás všetkých.

Neuveriteľná drzosť! Kollár v pléne už dnes nebol, odišiel na dovolenku.
Neuveriteľná, do neba volajúca drzosť! Opoziční poslanci Tomáš Taraba aj Robert Fico tvrdia, že Boris Kollár dnes už nie je v parlamente. Dôvodom je, že odišiel na dovolenku! Pravdou je, že pred médiá večer predstúpil namiesto neho Milan Krajniak.... Čítať ďalej
24 | 07 | 2021 | Petra Demková

Podvod, ako životný štýl rodinky

Podľa predsedu Smeru hrala Sme Rodina dva dni so Slovenskom podlú hru. Tvárila sa, že sú proti paradoxnému zákonu, ktorý má rozdeľovať spoločnosť na zaočkovaných a nezaočkovaných. „Od rána sme sledovali verejné vyhlásenia Sme rodina. Od rána! že tento zákon nemôžu podporiť, že je diskriminačný, že je zlý...ľudia im tlieskali ,“ pokračoval rozhnevaný predseda Smeru.

Fico pritvrdil slovami: „...pre ľudí je zaujímavejšie, keď niekto z vládnej koalície má opačný názor....poobede sa  však stretli a začali sa vzájomne vydierať." Na tomto stretnutí sa mal podohadovať pokútne obchody cestou vydierania.
Stámilióny padnú fifty-fifty

Na poobedňajšom stretnutí si mali deliť milióny, myslí si Fico. Podľa neho, Kollár dostal miliardu na pochybné obchody s bytmi a národ dostane testy za stámilióny na ktorých bude profitovať Oľano. Po tomto kšefte údajne odletel Kollár na dovolenku, nebol ani na hlasovaní.

„Nikto nechce povedať kde je...," prezradil skúsený politik. Smer však zistil, že po nechutnom biznise a oklamaním národa sa odletel viacnásobný otec rekreovať. Ktorú partnerku si zobral so sebou nik neuviedol.

Vedci nepovažujú celoplošné testovanie za správny krok
Epidemiologička Alexandra Bražinová, biochemik Pavol Čekan a ani virológ Boris Klempa z Biomedicínskeho centra Slovenskej akadémie vied nepovažujú celoplošné testovanie antigénovými testami na nový koronavírus na území celého Slovenska, ktoré v... Čítať ďalej
12 | 01 | 2021 | tasr

Absurdný systém testovania

„...keď sme počúvali bľabotanie Krajniaka, o Hegerovi ani radšej hovoriť nebudem, na tlačovej konferencií, tak mi vlastne ani nevieme čo má dnes platiť," hodnotil ďalej známy poslanec.

Údajne ma štát financovať nákup testov. Kde na to zoberie štát peniaze ešte nikto nepovedal. Zistiť sa nám nepodarilo ani to, či sa zvýšia dane, alebo sa opäť bude škrtať, napríklad či budú škrtať dôchodky. Každopádne, by sa nezaočkovaní ľudia experimentálnou vakcínou mali na pravidelnej báze testovať či sú zdraví.