Budú kanalizačné stoky novým trvalým pobytom koalície? Predparlamentný „príbeh“ ako z rozprávky (VIDEO)
25 | 07 | 2021 I Jozef Uhlarik

Piatkový protest pre Národnou radou bol od uvoľnení pandemických opatrení najvyhrotenejší od novembra minulého roka. V akcii boli opäť aj ťažkoodenci, ktorí vytláčali rozhnevaný dav od parlamentu. Drvivá väčšina poslancov bola ukrytá a medzi ľud radšej nešla, ba neskôr zutekala podzemným tunelom.


Belousovová si koaličných poslancov v krátkom statuse doslova vychutnala. Od protestujúcich ľudí však doslova zutekal aj predseda v súčasnosti asi najpopulárnejšej strany Hlas-SD. Petra Pellegriniho viacerí protestujúci vypískali a nadávali mu aj za to, že je nosičom-nenosičom rúška. Protesty si tak priam užívali najmä poslanci za Smer-SD. Celá situácia pripomínala slová z rozprávky Princezná so zlatou hviezdou na čele: „Panebože, tí ho hnali!“
Krysy vládne čoho sa báli. Tých slušných ľudí? Slovač, do nich!

„Včera utekali koaliční poslanci NR SR ako krysy podzemným tunelom. Nech trénujú, raz budú chodiť po kanáloch!“ napísala v krátkom ale výstižnom statuse expolitička Anna Belousovová. Jej slová sa okamžite ujali aj medzi diskutujúcimi, ktorých bolo takmer 250. A veru je tam čo čítať. „Treba parlament a všetky miesta aj na hrade vyčistiť, spraviť dôkladnú deratizáciu, myslí si Helena Boldizsárová. „Áno ale lepšie by bolo keby bol na konci tunela vchod do nápravno-výchovného zariadenia,“ pridáva Jaroslav Meďo Doležal. „Ja som už za fyzické vyhádzanie, blokovanie strojmi, aby nemohli ani odísť, kým nepadnú,“ navrhuje Ajka Aja. „Asi tak. Musia sa ľudia postaviť a odstaviť, odstrániť túto satanskú vládu. Masky, ihly a strach. Čo je to za život?! Bez budúcnosti,“ hnevá sa v diskusii Mária Janík. „Tak čo si navarili to si aj zjedia v plnej normovanej jednotke. Kto koná druhému zlo, jedného dňa sa to obráti k nemu a trafí presne svoj cieľ,“ konštatuje Bibiana Orlovská.



„Treba jednoznačne vytrvať a hlavne pritvrdiť. Musia začať mať z ľudí veľký strach. Ale taký, že sa večer zľaknú aj vlastného tieňa... Slovač, do nich! Do svíň zapredaných,“ burcuje Vladimír Brna. „Takže nami volená vláda zdrhá tunelom pred občanmi?! Ako to že nechcú odstúpiť?! Big brother ich komanduje proti nám a ten im sľúbil ochranu! Lenže sa prerátali v tomto pláne a všetko vychádza von!!!“ napísala Mária Khandlová. „Krysy vládne čoho sa báli. Tých slušných ľudí? Zgerba ešte sa viac budú báť,“ myslí si Kvetoslava Božiková. „Verte, že raz tie ich kanáli budú uzavreté a zaplavené, takže krysy už nebudú mať kam utiecť. Je koniec! Najvyšší čas Slováci, vedome myslieť a jednať. Táto vláda musí skončiť, keď nie po dobrom, tak potom defenestrácia!“ píše takmer revolucionársky Janka Pravdivá.

Belousovová: Tí, čo kričali, že Slovensko je mafiánsky štát, sú členovia konkurenčnej mafiánskej skupiny
Najnovšie informácie ohľadom údajného podplácania ministra vnútra Mikulca rozvírili hladinu vôd politickej scény. Stále menej ľudí verí tomu, že vláda takzvanej zmeny je čistá. V statuse sa nad tým zamýšľa aj Anna Belousovová. Čítať ďalej
15 | 07 | 2021 | Jozef Uhlarik

Neviem si predstaviť Matoviča na ulici ešte ani o 5 rokov

„Áno, ale lepšie by bolo keby bol na konci tunela vchod do nápravnovýchovného zariadenia,“ skonštatujoval Jaroslav Doležal. „Skúste sa spojiť s niekým do nejakého subjektu, ktorý má šancu dostať sa do parlamentu.. myslím, že by bolo fajn, keby ste zasa boli súčasťou relevantnej politiky...,“ odkazuje šéfke strany Národ a Spravodlivosť Jana Feketová. „Ako budú robiť kampaň pred voľbami. Asi cez Facebook. Ľudia nezabúdajú. Neviem si predstaviť Matoviča na ulici ešte ani o 5 rokov a nie len jeho,“ zamýšľa sa Milan Husák nad budúcnosťou súčasnej koalície a najmä šéfa OĽaNO.

 



Medzi diskutujúcimi sa však objavili aj takí, ktorí bývalú šéfku národniarov príliš nechválili. „Anička, aj vaša práca nestála za moc, nie každý trpí stratou pamäti,“ pokúša sa o kritiku Miroslav Krutý.

Belousovová: "Táto vláda je banda arogantných, namyslených a zbabelých tupcov, pohár trpezlivosti pretiekol!"
"Zrušenie malých hraničných priechodov a následný postup polície proti občanom prejavujúcim nespokojnosť s takýmto postupom dostatočne charakterizuje túto vládu ako bandu arogantných, namyslených a zbabelých tupcov," konštatuje vo svojom... Čítať ďalej
07 | 07 | 2021 | Diana Zaťková