Blaha jasne: Masy pred parlamentom chcú slobodu, chcú len to, na čo majú právo!
25 | 07 | 2021 I Jozef Uhlarik

Je tu takmer polovica prázdnin a na Slovensku to začína poriadne vrieť. Dovolenky nedovolenky, ide sa štrajkovať. A to priamo pred parlament, kde to tiež poriadne vrie. Delenie ľudí na zaočkovaných, teda tých dobrých a zodpovedných a nezaočkovaných zdvihlo Slovákov a poslanci majú možnosť vidieť ich veľký hnev.


Za ľudí sa nepostavila strana Za ľudí, ale podpredseda Smeru-SD Ľuboš Blaha, ktorý v statuse vyjadril to, čo cítia ľudia, teda zradu politikov. A čo je ešte horšie, niektorí z nich sa uchýlili k urážkam, aké sme tu počuli už vlani v októbri a novembri. Nie, nepoučili sa z ničoho, a tak im to ľudia prišli opäť pripomenúť.
Toľko zloby, neúcty a nenávisti voči bežným ľuďom, to tu od roku 1945 nebolo

„Prestaňte urážať ľudí, fašisti!“ začína svoj status Blaha a dodáva: „Viete, prečo dali Matovičovci do parlamentu Covid-pasy uprostred leta? Lebo dúfali, že ľudia si to nevšimnú. Že budú na dovolenkách. Že sa im to prepečie. Teraz sú z toho v koalícii psychicky na dne. Nevyšlo im to.“ Pred parlament opäť prišli masy nespokojných ľudí a koaliční poslanci sa pred nimi skrývajú ako potkany. „Prerátali sa a mobilizujú sily proti demonštrantom. Skorumpované médiá, do ktorých lejú milióny na očkovaciu kampaň, preto dostali úlohu urobiť z protestujúcich ľudí „dobytok“, „dezolátov“ a „luzu“. Toľko zloby, neúcty a nenávisti voči bežným ľuďom, to tu od roku 1945 nebolo,“ konštatuje Blaha, podľa ktorého politici za hnutie, ktoré nesie v názve „obyčajní ľudia“ nadávajú obyčajným ľuďom za to, že sú obyčajní ľudia.

Nasrdený Blaha: Monštrá ako Matovič a Mikulec musia ucítiť hnev ľudu!
Vypočúvanie niektorých vyšetrovateľov v ostro sledovaných policajných kauzách Očistec, Judáš a Mýtnik opäť rozhýbala už pomaly „stojaté“ vody na Slovensku. Prirodzene, minister vnútra Roman Mikulac aj policajný prezident Peter Kovařík odmietajú, že... Čítať ďalej
22 | 07 | 2021 | Jozef Uhlarik


„A najväčšou iróniou je, že strana, ktorá nesie v názve slobodu, SaS, najhlučnejšie bojuje za povinné očkovanie a diskrimináciu neočkovaných, ergo proti slobode. Ich poslankyňa Cigániková, známa ako „lobistka Penty“, v parlamente vrieska, že však s očkovaním je to ako s vodičským preukazom. Ak ho nemáš, nemôžeš jazdiť. Vraj to je úplne v súlade so slobodou. A preto vraj môžu veselo diskriminovať neočkovaných,“ ukazuje Blaha na poslancov, ktorí by bez ujmy asi len ťažko vyšli pred rozhnevaný dav. „Občanom sa teda podľa našej veľkej demokratky stávaš až vtedy, keď získaš „očkovací preukaz“. Dovtedy si nespôsobilý. A si teda ne-občan. A môžeme ťa izolovať niekam do koncentračného tábora - tak nejako, pani Cigániková?“ pridáva podpredseda Smeru-SD smerom k šéfke zdravotníckeho výboru v parlamente.

Blaha: Vláda rozsieva zlobu voči každému, kto s ňou nesúhlasí a nechce sa dať zaočkovať
Igor Matovič a spol. sľubovali pred voľbami zlepšenie života na Slovensku, no stal sa pravý opak. Krajina je rozčesnutá. Najskôr povinné testovanie, teraz „dobrovoľné“ očkovanie. Vláda rozdelila ľudí na „dobrých“ a „zlých“. V statuse na sociálnej... Čítať ďalej
20 | 07 | 2021 | Jozef Uhlarik

Stačí aby ste proti svojej vôli urobili, čo od vás chce štát a budete vraj slobodný!

„Ja fakt neviem, koľko máte najazdené, madam, ale zjavne ste nepochopili, že ľudské práva nie sú vodičák. V demokracii sme si všetci rovní, tam neexistujú podmienky. Tie naposledy zavádzal Hitler - s podobnými argumentami ako vy, pani Nohavičková. Mňa by ale po takýchto úchvatných argumentoch úprimne zaujímalo, čo vlastne tuná Oľaňákom a SaS-károm prekáža na bývalom režime. Veď aj vtedy boli podľa všetkých ich kritérií ľudia úplne slobodní. Komunisti predsa obmedzovali iba nekomunistov. Ak si sa stal komunistom, nemal si problém. V čom je rozdiel s dneškom? Stačí proti svojej vôli urobiť, čo od teba chce štát a budeš slobodný. Liberáli to dávajú na Gottwalda. Tlieskam!,“ vracia sa sarkasticky Blaha hlboko pred revolučný rok 1989.



„Čím viac ľudí príde pred parlament, tým budú pročkovia nervóznejší. Ostaňme realisti. Šanca je len jedna: verejný tlak na Sme rodinu, ktorá jediná z koalície odmieta covid-pasy. Ak chcú naozaj pomôcť, majú ako jediní možnosť zablokovať zákon na koaličnej rade. Nič iné nepomôže. Stiahnuť to! Je to na vás, pán Kollár,“ obracia sa podpredseda Smeru-SD na šéfa jednej z koaličných strán. „Masy pred parlamentom chcú slobodu. Chcú dobrovoľnosť očkovania. Chcú rovnoprávnosť. Chcú len to, na čo majú právo. Vážená koalícia, vážené médiá, prestaňte ľudí urážať - je to vaša hanba, nie ich!“ končí svoj statuse Ľuboš Blaha.

Blaha: Sú to obyčajní farizeji! Roky mali plné ústa demokracie, ktorú dnes surovo pošliapávajú!
Farizej je podľa slovníka pokrytec, falošník, neúprimný a falošný človek. A presne takými sú podľa Ľuboša Blahu predstavitelia súčasnej koalície vrátane prezidentky Zuzany Čaputovej. Ako v statuse rozoberá, v mnohom z toho, čo pred časom hlásali... Čítať ďalej
18 | 07 | 2021 | Jozef Uhlarik