Absolútne šokujúce VIDEO o vakcínach na COVID-19. TOTO pred nami musia radšej zatajovať
25 | 07 | 2021 I Jozef Uhlarik

Prakticky celý svet je zamorený snahou vlád zaočkovať čo najviac ľudí proti COVID-19. Paradoxné však je, že stále viac a viac lekárov sa stavia proti vakcinácii a to najmä preto, lebo ide o experimentálne, teda dostatočne na ľudskej populácii neotestované vakcíny. Toto šokujúce video vám to iba potvrdí.


Pavel Babica v statuse na sociálnej sieti zverejnil video, v ktorom niektorí svetoví lekári vysvetľujú, ako to s vakcínami vlastne je. Vo videu ale lekári hovoria aj o tom, aké nebezpečné vakcíny proti Covid-19 sú. Babica hneď v úvode kratučkého statusu nabáda ľudí aby si vypočuli lekárov, ktorí sú umlčaní, pošliapaní a zatknutí za to, že hovoria pravdu.
Vakcíny proti Covid-19 nie sú podľa žiadnej vedeckej metodológie bezpečné

Profesor Sucharit Bhakdi v tom má absolútne jasno. Zdroj: FB / Pavel Babica


„Vláda sústavne vyžaduje očkovanie. Je to hrozná ignorácia uznávaných medzinárodných štúdií a odborníkov zo všetkých oblastí – virológov, bakteriológov, epidemiológov. Naviac sa jedná o novú formu očkovania tzv. RNA očkovanie, ktoré je schopné v porovnaním s predchádzajúcim očkovaním zmeniť genetický materiál a spôsobiť ľuďom nenapraviteľné škody,“ hovorí v úvode videa nemecký lekár Bodo Schiffmann. „Všetky prijaté (vládne) opatrenia musia byť odstránené, pretože boli vytvorené na pozadí vymyslených desivých scenárov, aby vyvolali medzi populáciou strach zo smrteľnej nákazy, ktorá však v tejto podobe neexistuje,“ dodáva na záver doktor Schiffmann. „Vydierajú nás pomocou médií a politiky, aby v nás vyvolali strach. Chcú ľudí vydierať strachom, aby boli zastrašení a dali sa očkovať,“ pridáva ďalší nemecký lekár Wolfgang Wodarg.

Zaočkovať 7 miliárd zdravých ročne je príliš lukratívne na to, aby propagovali lieky, ktoré by liečili len chorých (VIDEO)
Očkovací „blázinec“ proti koronavírusu sa strhol doslova po celom svete. Asi najviac v Európe a Amerike. V mnohých štátoch však už ľudia proti tomu mohutne protestujú. Slovák žijúci v Taliansku Ľuboš Hrica sa snaží zdôvodniť, prečo sa strhol taký... Čítať ďalej
20 | 07 | 2021 | Jozef Uhlarik


„Budú hrozby opakovať pokiaľ nebudeme úplne zastrašení a ochotní prijať všetko, čo nám nakážu. Pokiaľ nebudeme prosiť o vakcínu, ktorú nám sľubujú, alebo ktorou sa nám vyhrážajú,“ konštatuje vo videu anglický lekár a anti-očkovací aktivista Vernom Coleman. „Korona panika je inscenovaná. Je to podvodný trik. Je najvyšší čas aby sme pochopili, že sa nachádzame uprostred celosvetového a mafiánskeho zločinu,“ dodáva nemecký lekár Heiko Schöning. „Vakcíny proti Covid-19 nie sú podľa žiadnej vedeckej metodológie bezpečné,“ prízvukuje špecialistka interného lekárstva z USA Corrie Madej.

Na celej Covid histérii zarobí vakcinačný biznis za prvé dva roky 52 biliónov dolárov! Tvrdí Dalibor Stach (VIDEO)
Česká televízia zverejnila na konci zimy diskusnú reláciu. Podľa statusu Feriho Lešta zrejme vôbec nemala byť publikovaná. Jeden z diskutujúcich sa totiž vyjadroval o Ivermectine ako lieku na COVID-19 a kritizoval vakcináciu. Čítať ďalej
19 | 07 | 2021 | Jozef Uhlarik

Toto sú pokusy na ľuďoch. To, čo sa tu teraz deje bude zločinom proti ľudskosti

Slová Bila Gatesa nepotrebujú žiadny komentár. Zdroj: FB / Pavel Babica


„Nenechajte sa očkovať vakcínou vyrobenou tak nedokonale a v tak krátkom čase,“ varuje doktor Wodarg. „Toto sú pokusy na ľuďoch!“ konštatuje profesor doktor Sucharit Bhakdi, lekár-špecialista na mikrobiológiu a epidemiológiu infekcií. „Ak odvedieme dobrú prácu s vakcínami, znížime populáciu o 10-15%,“ šokuje jeden z najbohatších ľudí sveta Bil Gates. „Pokiaľ by sa doktorovi Faucimu a Bilovi Gatesovi podarilo presadiť povinné očkovanie, zomrelo by najmenej 50 miliónov Američanov. Boli by to tí ľudia, ktorí už boli „zranení“ inými vakcínami. Bolo zistené, že 50 miliónov Američanov má gamaretrovírus z vakcín. Ich smrť ale pripíšu Covid-19,“ prezrádza neuveriteľnú skutočnosť americká výskumníčka doktorka Judy Mikovitsová.

Peková: Covid je šmejd z laboratória, toľko mutácií nemá predchodcu v zvieracej mikrobiológii (VIDEO)
Koronavírus vznikol v laboratóriu, stojí si za svojím mikrobiologička Soňa Peková. Dospelí i deti podľa nej prišli počas pandémie o slobodu a nechali sa zblbnúť politickými faktormi. O očkovaní molekulárna genetička tvrdí, že vakcinácia proti... Čítať ďalej
13 | 07 | 2021 | Tibor Sipos


„Nová vakcína s RNA je najnebezpečnejšia vakcína vôbec. To, že táto vakcína bola dokonca schválená pre klinické testovanie je trestuhodné. Toto sú pokusy na ľuďoch. To, čo sa teraz deje bude zločinom proti ľudskosti. Považuje tieto vakcíny za experiment na ľuďoch, ktorý je zakázaný,“ hovorí vo videu profesor Sucharit Bhakdi. „Tieto vakcíny sú prvým krokom v transformačnej synchronizácii vášho tela. Potrebujú vo vás vytvoriť väzby a väčšie gény a stále viac vás vzďaľovať od ľudského genomu, ktorý vám dal Boh,“ uvádza americký vojenský lekár Igor Shepherd. „Technológia rekombinantnej RNA/DNA spôsobí v tele človeka trvalé a neznáme genetické zmeny. Desí ma to, už celé roky ma to desí,“ priznáva Corrie Madej.

Ľudia umierali, lebo ich nikto neliečil! Šokujúce VIDEO z Talianska, ktoré sa až nápadne podobná situácii u nás
Slovák žijúci v Taliansku Ľuboš Hrica zverejnil ešte koncom januára na svojom profile video, ktoré akoby bolo totožné so situáciou u nás. Ľudia tam umierali po desiatkach denne preto, lebo ich na COVID-19 nikto v ambulanciách neliečil. A čo sa za... Čítať ďalej
12 | 07 | 2021 | Jozef Uhlárik

Veda dnes pracuje s nanovakcínami, ktoré obsahujú nanočipy a niečo také nesmieme dopustiť

Šokujúce slová ruskej doktorky Galiny Borisovny Kirilličeva. Zdroj: FB / Pavel Babica


„Tieto vakcíny využívajú úplne inú technológiu ako predchádzajúce vakcíny. Toto je rovnaký druh technológie, ktorá sa používa k výrobe geneticky modifikovaných organizmov. Vnímam to ako pokus urobiť z nás geneticky modifikované organizmy,“ pridáva svoju trochu do diskusie doktor psychiater Andrew Kaufman. „Vôbec to najstrašnejšie čo môže byť je, že sa vakcíny môžu stať prostriedkom hromadného ničenia. Veda dnes pracuje s nanovakcínami, ktoré obsahujú nanočipy. To musia všetci vedieť a niečo také nesmieme dopustiť,“ šokuje ruská doktorka Galina Borisovna Kirilličeva, doktorka medicíny, imunologička a vedecká odborníčka v otázke vakcinácia.

Šokujúce VIDEO o vakcinácii. Nielen dospelých, ale aj detí, proti čomu sa postavilo 120 rakúskych lekárov!
Na Slovensku sa rozpútalo doslova vakcinačné šialenstvo. Komu nepichli vakcínu proti koronavírusu, ten je akoby nepriateľom všetkých „zodpovedných“. To, čo sa deje s vakcináciou u nás, si všimli už aj v susedných Čechách, na čo poukazuje aj Iza... Čítať ďalej
10 | 07 | 2021 | Jozef Uhlárik


„Držali ma vo väzení bez obvinenia a nemali žiadny zatykač. Doslova ma vytiahli z domu, bez súdneho príkazu mi prehľadali dom a päť dní doslova terorizovali môjho manžela. Áno, bola som zatknutá a potom na mňa uvalili príkaz mlčanlivosti, ktorý trval päť rokov. Každé právo pre riadne súdne konanie mi bolo odobraté a dodnes je to rovnaké. Nemám žiadne ústavné slobody alebo práva,“ prezradila šokujúci zážitok americká výskumníčka doktorka Judy Mikovitsová.

Šokujúce VIDEO z vyjadrení profesora Krčméryho. Kto a prečo tu teda vlastne klame?
Slováci sú z viacerých médií doslova „kŕmení“ rozličnými informáciami o koronavíruse aj najmä o nutnosti očkovania, ktoré nie raz vychádzajú z úst toho „najpovolanejšieho“, profesora Vladimíra Krčméryho. Lenže „nie je zlato všetko čo sa blyští“,... Čítať ďalej
07 | 07 | 2021 | Jozef Uhlárik

Vírus v skutočnosti nie je nebezpečný. Čo je však skutočne veľmi nebezpečné je vakcína

„Volán sa Heiko Schöning a som lekár z Nemecka,“ povedal lekár pred rozhnevaným davom ľudí. „On nepovedal nič zlého okrem pravdy,“ kričali protestujúci pri jeho zatýkaní. „Vyhrážali sa nám, že pokiaľ chceme pokračovať v ďalšom výskume, musíme nechať vakcíny na pokoji. Skonfiškovali nám špecializovaný mikroskop v hodnote 500-tisíc dolárov,“ prezradil ďalšie šokujúce informácie taliansky nanopatológ doktor Stefano Montanari. „Prečo je očkovanie ruskou vakcínou proti Covid-19 extrémne nebezpečné? Pretože experimenty na ľuďoch sú zakázané, hlavne experimenty s nebezpečnými a neprebádanými proteínmi. Bude to skutočné záškodníctvo. Naša odborová organizácia oficiálne vystupuje proti masovému očkovaniu,“ hovorí vo videu doktorka Anastasija Vasiljevová, ruská oftalmoložka a predsedníčka Aliancie lekárov v Ruskej federácii, ktorú počas zatýkania uderili päsťou pod rebrá  a je podozrenie, že môže mať aj otras mozgu.



„Tento vírus v skutočnosti nie je nebezpečný. Čo je však skutočne veľmi nebezpečné je vakcína, ktorá bude voči nemu vyvinutá,“ uviedol profesor doktor Jean Bernard Fourtillan z Francúzska, ktorého 7. decembra zatkla vojenská polícia a umiestnila na samotke psychiatrickej liečebne v Uzés. To preto, lebo zverejnil až príliš veľa pravdy o súčasnej falošnej pandémii a vakcínach. Doslova tisíce a tisíce dokumentárnych programov a rozhovorov s lekármi a vedcami boli z internetu odstránené a ich webové stránky boli bez varovania zrušené.

Šokujúce VIDEO o očkovaní, ktoré možno mnohým otvorí oči. "TOTO by ste si mali určite pozrieť!" varuje MUDr. Lipták
Očkovacie šialenstvo ide na Slovensku doslova aj cez mŕtvoly. „Kompetentní“ rozdelili ľudí na dve skupiny nehľadiac na to, čo im ponúkajú. Jedni slepo počúvli, druhí, ktorí čítajú, počúvajú skutočných odborníkov a trochu pri tom rozmýšľajú, od toho... Čítať ďalej
03 | 07 | 2021 | Jozef Uhlarik