V sobotu sa v parlamente bude hlasovať o covid-apartheide. Kotleba vyzýva na sobotňajší protest!
24 | 07 | 2021 I Ondrej Štefik

Predseda opozičnej strany Marián Kotleba prostredníctvom videa, ktoré uverejnil na straníckej stránke vyzýva občanov Slovenska, aby bojovali za svoje práva a slobodu. Podľa jeho informácií sa má hlasovať dnes, netypicky v sobotu, o kontroverznom zákone o podpore a rozvoji verejného zdravia, ktorý ma mať podľa jeho slov, diskriminačný, segregačný a perzekučný charakter. 


Predseda opozičnej strany s hnevom a rozhorčením zdôrazňuje: "...vidíme, že zákon bude obrovský podvod a obrovský útok na slobodu nás všetkých!" Zároveň apeluje na obyvateľstvo, aby všetci tí čo odmietajú apartheid metódy a techniky, ktoré má koalícia v úmysle zakomponovať do zbierky zákonov, určite nesedeli doma a išli protestovať dnes pred parlament o 11.hodine!
Opozícia bojuje v parlamente, národ vonku

"Buďte zajtra pred parlamentom, aby ste im ukázali, že národ už ma toho naozaj dosť," dodáva Kotleba. Ako jedno z východísk z tejto prekérnej situácie vidí v tom, že vládni politici sa musia báť svojho národa a musia vidieť ich hnev. Podľa neho sa synergický efekt sa dá dosiahnuť jedine tak, že opoziční poslanci budú bojovať v parlamente a národ bude protestovať pred parlamentom.

Pravdepodobne bude účasť veľká, keďže viacerí užívatelia Youtube komentovali, že tam prídu. Pani Ľubica píše, "Zdrhnem z roboty a idem tam!"   Pán Milan zase napísal: "Budem tam!"

Situáciu budeme priebežne monitorovať.