Tittel tenistovi a poslancovi Kučerovi ohľadne podmienených vstupov na štadióny: "Milý Karol..."
24 | 07 | 2021 I Petra Demková

Dušan Tittel nerozumie počínaniu bývalého vrcholového športovca – Karola Kučeru v parlamente. Opatrenia pre športovcov, ktoré schvaľuje vláda v ktorej tenista sedí, považuje Tittel za nezmyselné. Futbalista má pre kolegu - športovca odkaz. Začína sa slovami: Milý Karol...



Milý Karol...

„Milý Karol, nesúhlasím a preto nezdieľam tvoje nadšenie s vyhláškou, ktorá má umožniť vstup na štadióny len ľuďom, ktorí sú zaočkovaní alebo s negatívnym PCR testom nie starším ako 24 hodín,“ začal svoj odkaz na sociálnej sieti kolegovi – športovcovi Dušan Tittel.

MUDr. Šuch: Vážení štátni úradníci! Prestaňte ľudí manipulatívnymi technikami nútiť do očkovania, dosahujete opačný efekt!
"Existencia krízového štábu a pandemickej komisie je stále nadbytočná. Dôverujme prirodzenému pudu sebazáchovy a zdravému úsudku nás všetkých." Citát MUDr. Slavomír Šuch Čítať ďalej
22 | 07 | 2021 | Gabriela Fedičová


„Vítam snahu odborníkov upraviť to ich nezmyselné a nelogické rozhodnutie ohľadu počtu divákov na športoviskách ale týmto rozhodnutím ste športu na Slovensku vôbec ale vôbec nepomohli…“ myslí si bývalý futbalista.
Dostupnosť urobiť si test na dedine je nulová

„Na Slovensku nemáme zaočkovaných ani 50% obyvateľstva, dostupnosť urobiť si PCR test nie starší ako 24 hodín po slovenských dedinách je takmer nulová (keďže nedávno boli zrušené MOMky) a preto ti posielam rozhodnutie Oravského futbalového zväzu, ktorý presúva všetky svoje súťaže z tohto víkendu na iný termín, keďže nedokážu zabezpečiť aby deti, dorastenci a dospelí splnili tieto vaše podmienky. A tých zväzov bude určite viacej,“ píše sklamaný Dušan Tittel.
Tittel nerozumie logike vyhlášok

„Nerozumiem logike, že do obchodného centra môžeme ísť bez testov či očkovania ale na šport musíme spĺňať tak tvrdé a na Slovensku momentálne nesplniteľné podmienky,“ čuduje sa bývalý poslanec za SNS. „Neviem ako ty ale ja rozlišujem ľudí na zdravých a chorých, múdrych a jednoduchších, tých čo športu pomáhajú a tých, čo mu hádžu polená pod nohy,“ dodal Tittel.

„V mladosti nás naši tréneri učili, že šport sa robí predovšetkým hlavou a tak mysli prosím na to a povedz to aj kolegom vo vláde, ktorí nemali šťastie na dobrých a múdrych trénerov. Ďakujem,“ dodal futbalista na záver.

Pročko sa opäť predviedol. Poslanec sa vraj „devakcinoval“ a ľudia mu za to opäť riadne „naložili“
Bývalý zabávač a súčasný poslanec Jožo Pročko sa opäť predviedol. Na svojom profile zverejnil fotku aj so statusom, ktorý mal byť akože smiešny. Toto nech posúdi každý sám, diskusia pod statusom je ale veľavravná. Veľmi slušne napísané – Pročko... Čítať ďalej
22 | 07 | 2021 | Jozef Uhlarik