Korčok sa snaží z najväčšieho ľavičiara na Slovensku spraviť fašistu, hovorí Erik Kaliňák
24 | 07 | 2021 I Jozef Uhlarik

Spoločná fotka podpredsedu Smeru-SD Ľuboša Blahu a šéfa ĽSNS Mariana Kotlebu obletela Slovensko. Vyjadrovali sa k nej rozliční ľudia aj politici, medzi ktorými nechýbal minister zahraničných vecí Ivan Korčok. No a práve jeho v statuse skritizoval Blahov stranícky kolega Erik Kaliňák.


Kopnúť si do Blahu si Korčok v kratučkom statuse doslova vychutnal, no jeho slová v Smere-SD akceptovať nemienia. Ďalší z podpredsedov a synovec exministra vnútra Erik Kaliňák sa v statuse pýta, či toto je profesionálny diplomat. Prirodzene, ani on si smerom k šéfovi našej diplomacie servítku pred ústa nedával.

„Pri čítaní tohto statusu mám pocit prenesenej hanby za nášho ministra zahraničných vecí. Ako malý chlapec sa snaží z najväčšieho ľavičiara na Slovensku spraviť fašistu, lebo sa dovolil priblížiť ku Kotlebovi, lebo nepočul, čo sa ho v protestujúcom dave pýta,“ konštatuje v úvode Erik Kaliňák a dodáva, že tento detinský primitivizmus dlhoročného diplomata je strašná hanba.



„Pán minister, namiesto týchto pár neúplných viet by som vás rád vyzval, aby ste predstúpili pred protestujúcich a vysvetlili, prečo vláda v rozpore s rezolúciou parlamentného zhromaždenia Rady Európy a rozhodnutím Európskeho parlamentu a Rady EÚ diskriminuje nezaočkovaných a priamo vyvíja nátlak na ľudí, aby sa zaočkovali,“ odkazuje na záver statusu Erik Kaliňák ministrovi Korčokovi.

Erik Kaliňák: Matovič sa už bojí nielen vlastného tieňa, ale aj vlastného národa! (VIDEO)
Ako sa časy menia, ukazuje video mladého podpredsedu Smeru Erika Kaliňáka. Pustil sa v ňom totiž do kritiky ochranky Igora Matoviča, ktorý ju má stále, hoci už premiérom nie je. Možno keby synovec exministra vnútra zalovil v pamäti, spomenul by si,... Čítať ďalej
01 | 07 | 2021 | Jozef Uhlarik