Harabin si ide svoje: Fico, Blaha, Kotleba, Mazurek a Pellegrini sú farizeji, marionety Soroša a otroci farmakomafie
24 | 07 | 2021 I Jozef Uhlarik

Zrejme najznámejší slovenský bezrúškovec Štefan Harabin si opäť kopol do našich politikov, ktorí nosia rúška. V krátkom statuse na sociálnej sieti ich dokonca nazval farizejmi.


Exminister vnútra a spravodlivosti, exšéf Najvyššieho súdu Štefan Harabin odmietaním nosenia rúška a inteligentnými šarvátkami s políciou sa s istotou stáva národným hrdinom. Ľudí „motivuje“ na odmietanie nosenia rúška všade, kde sa objaví a kde len môže. Tak ako v statuse, v ktorom vyzvŕtal niektorých opozičných poslancov a šéfov strán.

„Fico, Blaha, Kotleba, Mazurek a Pellegrini ešte teraz otrocky v parlamente nosia rúška. Vlastenky a Vlastenci majte otvorené oči a posudzujte udalosti podľa konkrétnych skutkov,“ píše v úvode statusu Harabin a následne poukazuje na neschopnosť ochrany ich vlastných práv, nieto ešte práv národa.


Marionety Soroša a otroci farmakomafie

„Neverte falošným prorokom, ktorí v parlamente permanentne nosili a i teraz nosia ako otroci rúška,“ pokračuje v podobnej záhadnej tónine expolitik, ktorý v samom závere dodáva: „Títo farizeji, keď nie sú schopní ochrániť svoje základné ľudské práva, ako môžu ochrániť vás pred rúškovaním, testovaním, očkovaním a čipovaním. Sú to zjavne marionety Soroša a otroci farmakomafie.“

Harabin: Nech si Čaputová a spol. nemyslia, že za propagáciu covid-očkovania, teda vraždenia, ostanú bez trestu!
Slovenská vláda sa rozhodla mohutne propagovať vakcináciu proti COVID-19, ktorej ľudia dôverujú stále menej. Experimentálne vakcíny totiž prinášajú na celkom svete veľa úmrtí a poškodení zdravia. Kroky niektorých našich popredných politikov... Čítať ďalej
15 | 07 | 2021 | Jozef Uhlarik