Rafael Rafaj: Peniaze, peňěži, peníze, lóve. Až na konci reťazca je nejaký človek
23 | 07 | 2021 I Gabriela Fedičová

"A vysmiaty globálny kolotoč sa ďalej točí. A účet zaplatí ten posledný. Najbežnejší človiečik. Aj za tie nariadené PCR testy. Akurát, že mnohým ešte nedocvaklo, že kolotoč beží za požičané peniaze. To 10 až 30% zdraženie v obchodoch, to je len bonus obchodníkom. To ešte nie sú splátky, aby vám bolo jasné." Rafael Rafaj


Bývalý politik Rafael Rafaj aj keď už nie je aktívny politik, zjavne mu na blahu národa záleží. Svedčí o tom aj to, že naďalej sa vyjadruje a nielen k spoločenskému, ale aj k aktuálnemu politickému dianiu. Nedávny príspevok na sociálnej sieti poukazuje na "sumičky," na konci reťazca ktorých je bežný človek.
Peniaze a testovanie

"Jeden odhalený, pozitivitu vykazujúci, zachytený nositeľ vírusu COVID-19 nás z nariadeného testovania, po návrate stojí 13.956 eur! Z 6779 vykonaných PCR testov odhalil skríning len 34 pozitívnych. To je pol percenta. Ak stojí PCR test 70 eur, výsledná suma za jedného zachyteného nového nositeľa vírusu je takmer 14 tisíc eur! Celková suma na toto denné, prevažne povinné testovanie činí sumičku takmer pol milióna eur, 474 530 eur," vysvetľuje Rafaj.

Len 13-ročného francúzskeho chlapca objavila polícia zavraždeného a zjedeného
Polícia objavila rozrezané pozostatky zavraždeného 13-ročného chlapca spolu s údajnými „satanskými“ predmetmi vo vile v obci Tarascon na juhu Francúzska. Informuje o tom portál Breitbart. Čítať ďalej
22 | 07 | 2021 | Diana Zaťková

Svedkovia Kovidovi alias vakcinační fanatici chcú, aby na tento biznis prispievali ľudia

Rafaj sa už zajtra teší na debatu v parlamente, kde budú podľa neho spravodlivo rozhorčení tí, ktorí sa vrátili z dovoleniek. "A mentorovať budú pospolitých poddaných, ktorým nedávno vrelo odporúčali na čele s hlavným objaviteľom tretej vlny pri chorvátskom pobreží, aby plebs ostal pekne doma na Slovensku. Lebo delta, lebo korona, lebo zodpovednosť, lebo ochrana," píše.
Podriadenie sa humanitárnej totalite

Zvedavý je aj na opatrenia, ktoré majú byť zavedené pre nezaočkovaných. Podľa Rafaja pôjde o diskrimináciu menejcenných, ktorú odsúhlasia ochrancovia ľudských práv rôznych bizarných menšinových skupiniek. Podľa Rafaja by stačilo za kvantum minutých peňazí nakúpiť efektívne lieky. A keď bude problém, tak nasadiť normálnu medikamentózna liečba. "Lenže tu zjavne nejde ani o logiku, ani o prevenciu, ani o zdravie, ani o vyliečenie. Na prvom mieste sú predsa peniaze, peňěži, peníze, lóve. Až na konci reťazca je nejaký človek. Mimochodom stále je to lacnejšie, ako tvrdý lockdown." dodáva v závere.
A či ide o vírus?

V období od 24. mája do 31. mája, 2021, keď sa otvárali všetky prevádzky pre všetkých nebol podľa Covid semaforu ani jeden okres zelený. Dnes, keď je celé Slovensko zelené, chce vláda zakázať vstup na určité miesta neočkovaným a netestovaným.



India popiera, že na koronavírus zomreli milióny jej obyvateľov
Indická vláda odmietla vo štvrtok tvrdenia zverejnené v nedávnych štúdiách, podľa ktorých v krajine v dôsledku ochorenia COVID-19 zomreli milióny ľudí. Oficiálny počet obetí pandémie koronavírusu v Indii je 419.000, informuje agentúra... Čítať ďalej
22 | 07 | 2021 | tasr