Poslanci Smeru vyšli jediní pred protestujúcich a nahnevaných Slovákov. Vládna koalícia sa skryla
23 | 07 | 2021 I Jozef Uhlarik

Smeráci sa už hnevu ľudí neboja, ba práve naopak, postavili sa im čelom.


Dnes od rána protestujú nahnevané desiatky a možno aj stovky Slovákov pred naším parlamentom, kde dávajú poslancom najavo svoju nespokojnosť s tým, čo sa u nás deje. Ako jediní sa im ale zoči-voči dokázali postaviť iba niektorí poslanci za opozičný, a ešte pred rokom nenávidený Smer-SD.


Pokojný stret rozhnevaných protestujúcich a niekoľkých poslancov za Smer-SD zverejnil na fotografiách pri svojom statuse aj jeden z podpredsedov Smeru Ladislav Kamenický. Oni boli totiž jediní, ktorí vyšli z parlamentu pred ľudí a diskutovali s nimi.
Stojíme za vami a 1. septembra sa stretneme na ďalšom národnom proteste

„Smer-SD na schôdzi Národnej rady bude hlasovať PROTI vládnemu návrhu, ktorý diskriminuje slobodných ľudí na základe očkovania a porušuje ich ľudské práva,“ píše v úvode statusu Ladislav Kamenický a dodáva, že strana SMER-SD sa doteraz vždy postavila na stranu ľudí, nezmyselné návrhy tejto vlády nepodporila a urobí tak aj dnes.



„Odmietame diskrimináciu, odmietame povinné alebo vynútené očkovanie, odmietame porušovanie medzinárodných zmlúv, odmietame nezmyselné protipandemické opatrenia, ktoré majú ľudí k niečomu nútiť a takto im ničiť životy,“ vysvetľuje Kamenický a dodáva, že práve toto prišli ľuďom, ktorí protestujú pred budovou Národnej rady jasne povedať.

„Stojíme za vami a 1. septembra sa stretneme na ďalšom národnom proteste proti tejto neschopnej vláde, aby si konečne uvedomila, že si to o nej myslí väčšina národa Slováci ich už majú plné zuby,“ píše na samý záver svojho statusu Ladislav Kamenický.

„My sme tu doma!“ „Odstúpiť!“ Slováci opäť povstali proti tejto vytúženej vláde zmeny (VIDEO)
Hnev a nespokojnosť Slovákov narastajú, rovnako preto narastá aj intenzita ich protestov. Iba v sobotu sa ľudia stretli v Bratislave a pred pár dňami opäť aj na hraniciach a už tu máme ďalší. Dnes sa nespokojní Slováci znovu zišli pre naším... Čítať ďalej
23 | 07 | 2021 | Jozef Uhlarik