Nasrdený Blaha: Monštrá ako Matovič a Mikulec musia ucítiť hnev ľudu!
22 | 07 | 2021 I Jozef Uhlarik

Vypočúvanie niektorých vyšetrovateľov v ostro sledovaných policajných kauzách Očistec, Judáš a Mýtnik opäť rozhýbala už pomaly „stojaté“ vody na Slovensku. Prirodzene, minister vnútra Roman Mikulac aj policajný prezident Peter Kovařík odmietajú, že ide o vojnu v polícii. Ľuboš Blaha má však na vec iný názor.


Podpredseda Smeru-SDS je naopak presvedčený, že na krivé výpovede nútili kľúčových svedkov práve vyšetrovatelia. Zmieňuje sa o tom vo svojom statuse, v ktorom sa opäť vracia aj k svojej obľúbenej téme – smrti Milana Lučenského. Kritiku si však vyslúžili najmä šéf OĽaNO a expremiér Igor Matovič, ako aj minister vnútra Roman Mikulec, ktorí sú, podľa neho, zodpovední za rozpad právneho štátu u nás.
Na základe pripravených klamstiev poslali Lučanského na smrť

„Neviem, či ste videli fotky kľúčových svedkov, ktorých hľadá polícia kvôli krivým výpovediam. OĽaNO by si ich malo vycapiť ako nové stranícke logo - plne ich to vystihuje. Dve vyholené ozruty, jazvy a tak. Také tie typy, ktoré keby ste stretli v noci na ulici, tak hodíte peňaženku a utekáte preč. Ja len, že z chlapcov priam srší dôveryhodnosť,“ píše v úvode Blaha so svojím povestným sarkastickým humorom a dodáva, že desivé na tom je, že kvôli takýmto narafičeným udavačom zomrel Milan Lučanský. „Povymýšľali si nezmysly na neho a na ďalších nominantov Smeru. Na politickú objednávku. Toto sú tie hlavné tromfy Matoviča a Lipšica. Toto sú tí „hrdinovia“ dnešnej doby. Jeden je z mafiánskej bandy takáčovcov, druhý je kontroverzný podnikateľ,“ konštatuje podpredseda Smeru-SDS.

Blaha: Sú to obyčajní farizeji! Roky mali plné ústa demokracie, ktorú dnes surovo pošliapávajú!
Farizej je podľa slovníka pokrytec, falošník, neúprimný a falošný človek. A presne takými sú podľa Ľuboša Blahu predstavitelia súčasnej koalície vrátane prezidentky Zuzany Čaputovej. Ako v statuse rozoberá, v mnohom z toho, čo pred časom hlásali... Čítať ďalej
18 | 07 | 2021 | Jozef Uhlarik


A Blaha v téme Lučanský nepoľavuje. „Polícia po nich pátra a oni sa skrývajú. Spomeňte si, ako to bolo s Milanom Lučanským. Keď ho polícia predvolala, sám dobrovoľne prišiel z Chorvátska. No tuná Lipšicovi takáčovskí „hrdinovia“ sa ukrývajú pred zákonom. A na takýchto „kajúcnikoch“ Matovičovci postavili všetky svoje prípady. A ešte na Makóovi, ktorý má priam napísané na ksichte - ahojte, klamem,“ pridáva smerák, podľa ktorého nič iné Matovič, Lipšic a Tódová nemajú. „Na základe pripravených klamstiev od takýchto kreatúr poslali na smrť generála Lučanského. Z toho sa priam dvíha žalúdok. Je veľkou otázkou, či ich neskrýva mafiánska skupinka vo vnútri trestnoprávnych zložiek, ktorá sem vrátila 50. roky a cez systém narafičených udavačov prenasledovala opozíciu,“ konšpiruje Blaha.

Odrazu neplatí padni, komu padni, odrazu netreba nechať polícii voľné ruky, soptí Blaha
Tajuplná správa, ktorá začala kolovať internetom, že sa chystá zatknutie Daniela Lipšica a niektorých prokurátorov šokovala Slovensko. Niektorí sa tomu potešili. Určite medzi nich patrí aj podpredseda Smeru Ľuboš Blaha, pre ktorého je to ako balzam... Čítať ďalej
20 | 07 | 2021 | Jozef Uhlarik

Sú zodpovední za totálny rozklad právneho štátu a gestapizáciu Slovenska

„Títo dvaja milí a sladkí páni azda dúfajú, že kým si ich polícia nájde, Mikulcovi sa podarí aktuálne vyšetrovanie stopnúť. Zjavne pre to robí všetko. Minister vnútra v rozhovore s Tódovou otvorene hovorí, že bude tvrdo preverovať postup vyšetrovateľky, ktorá vyšetruje prípady falošných svedectiev a mafie vnútri polície. On sa jej bohapusto vyhráža. Cez médiá. Cez Tódovú,“ krúti hlavou podpredseda Smeru-SDS. „Mikulec môže chrániť seba a svojich ľudí. „Padni komu padni“ sa odrazu nehodí. Vláda perzekuuje policajtov za to, že vyšetrujú niečo, čo jej nevyhovuje - naši najspravodlivejší a najčistejší. A ten istý Mikulec je taký arogantný, že sa vyhráža policajnou brutalitou ešte aj protestujúcim ľuďom na hraniciach. Vraj mali dosť času sa zaočkovať a vraj jeho nič nezaujíma. On si demokraciu predstavuje ako priemerný bachar v Osvienčime - budete skákať tak, ako ja pískam. Inak bude zle a zavrie vás do diery,“ už doslova soptí Blaha, ktorý ešte pritvrdzuje.

Blaha je vo forme: Väčšieho lúzra ako je Igor Matovič v celej slnečnej sústave niet (VIDEO)
Ani víkend nezastaví Ľuboša Blahu pred „obľúbenou“ kritikou koalície. Tentoraz sa však v statuse aj priloženom videu zameral viac na premiéra Hegera a najmä na svojho „obľúbenca“ Igora Matoviča. Čítať ďalej
04 | 07 | 2021 | Jozef Uhlarik


„Lotor, ktorý je podozrivý z prijímania 100-tisícového úplatku a rodinkárstva, sa vyhráža čestným a dobrým ľuďom za to, že napĺňajú svoje ústavné práva - to aj šéf SS Himmler mal v sebe viac taktu ako tento Matovičov gestapák,“ pridáva rozvášnený smerák, ktorý so svojou stranou protestujúcim pendlerom drží palce. „Nezapájame sa osobne, aby sme nezničili občiansku podstatu týchto protestov. Sila týchto protestov je v ich občianskom a spontánnom charaktere,“ vysvetľuje Blaha a dodáva, že Smer-SDS zatiaľ bojuje inak. Posiela žaloby na Ústavný súd, aby zastavil karanténu na hraniciach. „Monštrá ako Matovič a Mikulec musia ucítiť hnev ľudu. Sú zodpovední za smrť Milana Lučanského, sú zodpovední za smrť tisícov počas zimy, sú zodpovední za očkovací apartheid aj za likvidáciu cestovného ruchu. A sú zodpovední za totálny rozklad právneho štátu a gestapizáciu Slovenska,“ prízvukuje Ľuboš Blaha.



„Len sa ešte raz pozrite na tieto rozkošné tváre. Lepší symbol tej slávnej „spravodlivosti“ a „očisty“, čo priniesol Matovič s Lipšicom a Mikulcom do politiky, neexistuje. Toto je nové logo OĽaNO! Toto je ich pravá tvár!“ dodáva na samý záver svojho opäť ostrého statusu Ľuboš Blaha.

Blaha: "Naši gangstri vo vláde to robia úplne na hulváta! Ich vyhlášky sú protiústavné, diskriminačné a segregačné!"
Ústavný súd zarezal vyhlášku o karanténe na hraniciach. Všade inde by to znamenalo, že karanténa končí. Naši gangstri vo vláde sa však rozhodli inak, píše smerák a opozičný poslanec Ľuboš Blaha na sociálnej sieti. A podľa Blahu to robia... Čítať ďalej
16 | 07 | 2021 | Diana Zaťková