Domoškola Pramienok otvára deťom svoju náruč - žiadne testy ani rúška a už vôbec nie očkovanie
22 | 07 | 2021 I Jozef Uhlarik

Očkovacie a testovacie šialenstvo, ktoré sa spustilo na Slovensku má predsa len aj opačné protipóly. Minister školstva dokonca vyzýva rodičov, aby si dali zaočkovať svoje deti a aj samých seba, pretože inak môžu mať ich ratolesti od septembra zhoršený prístup k vzdelaniu, respektíve nebudú vpustení do priestorov školy. Je tu ale prvá lastovička vzopretia sa.


Tomu, čo oznámil šéf rezortu školstva Branislav Gröhling sa hovorí „demokracia“ po Slovensky. Že to ale môže fungovať aj ináč dokumentuje v statuse Michaela Hornáčková, ktorá dáva za príklad školu v Prešove. Tá sa zrejme stáva prvou lastovičkou u nás, ktorá sa vzoprela tomuto doslova šialenstvu, ktoré sa s očkovaním a testovaním na Slovensku strhlo.

„Hľadáme prváčikov a tretiakov do našej Domoškoly v Prešove. Žiadne testy ani rúška a už vôbec nie očkovanie. Deti sa budú učiť s kvalifikovanou pani učiteľkou pre 1. stupeň, bez akýchkoľvek obmedzení, prezenčne po celý rok,“ oznamuje inzerát, v ktorom sú zároveň zverejnené aj všetky kontaktné údaje. Ako je vidieť, existujú aj ľudia, ktorí sa nenechali zmanipulovať a otvárajú dvere tým, ktorí toto celé vnímajú rovnako. Prvé dni školského roka ukážu, či sa rozhodli správne a či to ide aj tak, ako si to želajú mnohí Slováci.



Na oklamanie Covid testov stačí kečup, Coca-cola, alebo citrónová šťava. Informácie si žiaci posúvajú cez Tik-Tok
Žiaci vo Veľkej Británii, ktorým viac vyhovovalo online vyučovanie sa naučili oklamať testy na Covid. Videá, ktoré šírili cez sociálnu sieť TikTok boli odhalené. Mali viac ako 6,5 milióna zhliadnutí. Experimentovali s kečupom, Coca-colou, aj... Čítať ďalej
04 | 07 | 2021 | Gabriela Fedičová