OĽaNO malo Jakubcovi zablokovať Facebook: "Hru s liberálnou žumpou budem určovať ja!"
21 | 07 | 2021 I Tibor Sipos

Kontroverzný spevák šlágrov Martin Jakubec je od nástupu vlády Igora Matoviča známy najmä vďaka svojim kritizujúcim príspevkom na sociálnych sieťach. V najnovšom z nich tvrdí, že za zablokovaním jeho facebookového účtu stoja samotní členovia OĽaNO.


Jeho kontroverzné názory delia ľudí na dve skupiny - tých, ktorí s ním súhlasia a tých, ktorí nie. Podľa počtu sledujúcich či komentárov je však zrejmé, že mnohí sa s jeho príspevkami stotožňujú. V každom prípade je zrejmé, že jeho názory a vplyv na svojich zverencov nielen hnutiu OĽaNO, ale i celej koalícii viac škodia ako prospievajú. Či sa však vládnuca strana o takýto politický zásah do slobody prejavu dopustila, potvrdené nie je.

"Milí moji, prihováram sa Vám po mesačnej odmlke! Po 30 dňoch blokovania, kedy FB opätovne na objednávku liberálnej Olajno sebranky ma nahlasoval za moje názory a hodnotiace úsudky môžem pokračovať vo vyjadrovaní slobodných názorov," prekvapil zverencov na sociálnych sieťach. "Nedám sa zastrašiť, bojujem za občanov SR a pokračujem vo veľkom. Hru s liberálnou žumpou budem určovať ja. Prajem Vám pokojnú nedeľu," uzavrel kontroverzný spevák.



Matovič má 22 dní na zaočkovanie, inak sa s pápežom nemusí stretnúť, odkazuje Ivan Bošňák
Dátový expert Ivan Bošňák zanechal na sociálnej sieti pre Igora Matoviča odkaz, pretože mu chce uľahčiť stretnutie s pápežom. Jednou z podmienok je totiž očkovanie a túto podmienku Igor Matovič zatiaľ splnenú nemá. Už len 22 dní ostáva Matovičovi... Čítať ďalej
21 | 07 | 2021 | Gabriela Fedičová