Matovič má 22 dní na zaočkovanie, inak sa s pápežom nemusí stretnúť, odkazuje Ivan Bošňák
21 | 07 | 2021 I Gabriela Fedičová

Dátový expert Ivan Bošňák zanechal na sociálnej sieti pre Igora Matoviča odkaz, pretože mu chce uľahčiť stretnutie s pápežom. Jednou z podmienok je totiž očkovanie a túto podmienku Igor Matovič zatiaľ splnenú nemá. Už len 22 dní ostáva Matovičovi na to, aby ju splnil. Bošňák upozorňuje, že výnimku tentokrát nemusí udeliť ani hlavný hygienik Mikas.


Pápež na Slovensko zavíta 12.-15. septembra.

"Ak nechce Igor Matovič skončiť namiesto čestnej prvej rady niekde za plotom s partiou Kotleba, Pellegrini, Fico, tak by sa mal cez infolinku odhlásiť zo Sputnika a skúsiť Pfizer/Modernu," vysvetľuje Bošňák. Na nástenke zverejnil aj postup, ktorý by mohol uľahčiť Matovičovi splniť podmienku očkovania.

Prokurátor podal obžalobu na lekára, ktorý bral ako úplatky sladkosti a alkohol
Prokurátor Úradu špeciálnej prokuratúry (ÚŠP) podal v utorok (20. 7.) na súd obžalobu na lekára a právnickú osobu Ľuboša Ch., ktorý bral úplatky vo forme sladkostí a alkoholu. Čítať ďalej
21 | 07 | 2021 | tasr

Postup Ivana Bošňáka pre Igora Matoviča

Matovič by si mal podľa neho naplánovať účasť najneskôr na 15.9. Druhú dávku očkovania si tak musí naplánovať najneskôr do 1. septembra. Z čoho vyplýva, že prvú dávku vakcíny si musí dať pichnúť najneskôr 11. augusta. Rátať musí aj s čakárňou, ktorá ja plná 15 tisíc registrovanými," píše Ivan Bošňák.

"Dnes je 21. júl a Matovičovi zostáva už iba 22 dní!" píše Bošňák. Podľa neho by sa expremiér v tomto prípade nemal spoliehať na výnimku od hlavného hygienika. "p. Mikas nemusí mať pečiatku na pápeža!" Upozorňuje a dodáva, že Igorovi Matovičovi drží palce.

Ivan Bošňák zverejnil v závere aj celý program pápeža Františka, ktorý sa týka návštevy Slovenska. Pripojil aj informácie k očkovaniu a vyhlášku Úradu verejného zdravotníctva.



Ľ. Lintner: Vstup na omše len pre zaočkovaných? Popretie Kristovho učenia v jeho podstate
„Pápež určite neprisľúbil návštevu Slovenska, aby sa mohol stretnúť iba so zaočkovanými. Nepochybne verí, že jeho slovo bude zasiate aj do sŕdc nezaočkovaných. Bývalý kazateľ a súčasný premiér E. Heger, aby učinil zadosť svojmu učeniu, by mal... Čítať ďalej
20 | 07 | 2021 | Petra Demková