Biden si zavaril: Chce poslať očkujúcich misionárov do srdca vidieckej Ameriky plnej zbraní- biblicky hlúpy nápad (Helen Buyniski)
21 | 07 | 2021 I Diana Zaťková

Názor Helen Buyniski (Russia Today)


„Môžem s tebou hovoriť o našom Pánovi a Pfizere?“ Môže byť hlúpejší nápad, ako poslať tímy liberálnych cudzincov do stredu Ameriky, aby prekvapili miestnych obyvateľov očkovaním proti Covid-19 priamo doma? Pýta sa americká novinárka a politická komentátorka Helen Buyniski.


A hneď si aj odpovedá: Je to vyhlásenie vojny druhému dodatku. Teda právu ľudu držať a nosiť zbrane. A úplne najhorší nápad je vyhlásiť tieto dva vládne zámery súčastne.

Zatiaľ čo Biden začiatkom tohto mesiaca vážne hrozil vlastníkom zbraní, zároveň - spolu s tlačovou tajomníčkou Bieleho domu Jen Psakiovou potvrdil, že vyšlú po domoch očkovacie tímy.
Najhoršia chyba verejného zdravia v histórii USA


Nový plán Bidenovej administratívy na zvýšenie počtu očkovaní vyslaním chirurgických tímov“  do „hotspotov“ Covid-19 má potenciál vstúpiť do histórie ako najhoršia chyba verejného zdravia v histórii USA.



Nezaočkované deti nebudú môcť ísť do školy? To, čo odkazujú ľudia ministrovi Gröhlingovi si bude asi dlho pamätať
Budú môcť ísť do školy iba zaočkovaní starší žiaci? A ako to vlastne bude na začiatku nového školského roka? Toto sú vážne otázky, ktoré ale pri úvahách ministra Gröhlinga, že do tried by mali byť vpustení iba zaočkovaní naberajú obludné rozmery. V... Čítať ďalej
13 | 07 | 2021 | Jozef Uhlarik





Jednaz mnohých chýb, ktoré sa počas pandémie stali - napríklad udržiavanie ľudí uväznených v interiéroch, keď je rizikovým faktorom číslo jedna obezita , alebo zabránenie deťom vidieť svojich priateľov napriek zvyšujúcim sa dôkazom, že osamelosť ich vedie k samovražde.

Biden začiatkom tohto mesiaca s tlačovou tajomníčkou Bieleho domu Jen Psakiovou potvrdil, že Washington doslova plánuje posielať jednotlivcov z domu do domu, aby zabezpečili, že všetci dostanú svoju vakcínu. „Komunita po komunite, susedstvo po susedstve a niekedy klopanie na dvere,“ slovami prezidenta , aj keď ich „ciele“ z väčšej časti naznačovali, že sa o injekciu nezaujímajú.

Podľa agentúry Associated Press a NORC je to takmer polovica neočkovaných Američanov, ktorí „odmietajú“.

V jeden deň Lengvarský kombinovanie vakcín povolil, a zároveň pred ním varovala hlavná odborníčka WHO!
13 | 07 | 2021 | Peter Sulek

Nepolapiteľná stádová imunita

Prezident však vidí iba nepolapiteľnú 70% stádovú imunitu, o ktorej bol presvedčený, že ju môže získať do štvrtého júla, a zívajúcu „vakcinačnú medzeru“, v ktorej najviac zaočkované oblasti obsahujú takmer o tretinu viac pobodaných obyvateľov než najmenej zaočkovaná - priepasť, ktorá údajne rastie ďalej.

Bidenovi alebo Psakiovej zjavne nenapadlo, že by si to tak neočkovaní mohli želať. Len ťažko možno  niektorým vyčítať niekoľko otázok o motívoch demokratickej vlády, ktorá ich považuje takmer výlučne za prekážky pokroku.

Problémy s lôžkami na detskej psychiatrii na Kramároch. Ministerstvo to chce riešiť – v budúcnosti!
Pandémia narobila ľuďom obrovské problémy nielen na zdraví, ale aj na psychike. A najmä tej detskej, ktorá je oveľa krehkejšia. Práve počas pandémie narastá na psychiatrii počet detských pacientov. Ide pritom o závažné diagnózy, ktoré potrebujú... Čítať ďalej
13 | 07 | 2021 | Jozef Uhlarik

Najväčšia koncentrácia majiteľov zbraní

Je to naozaj zlý nápad posielať sotva vyškolených jednotlivcov z mesta do srdca vidieckej Ameriky. Toto je neznáme územie pre priemerného liberálneho aktivistu, oblasť, kde žije najväčšia koncentrácia majiteľov zbraní v krajine a osôb neočkovaných proti Covidu.

Prečo by zrazu zmenili názor na očkovanie a vládu, len preto, že sa pred dverami objaví niekto z vlády, aby hovoril o vakcínach?

V bolestivom dejovom zvrate, ktorý sa javí ako navrhnutý pre maximálne krviprelievanie, bolo týmto dvom skupinám - majiteľom zbraní a neočkovaným, ktoré sa výrazne prekrývajú, povedané, že ich prezident vyhlásil vojnu ich právu držať a nosiť zbrane.

Danko: "Kde dala vláda tých 8 miliárd? Cítil vôbec niekto počas Covidu pomoc od štátu?"
Slovensko je za posledný rok jeden z najviac zadlžujúcich sa štátov. No nikto nevie kde sa minulo osem miliárd! Vyhlásil to bývalý šéf parlamentu a šéf národniarov Andrej Dankovo svojom statuse na sociálnej sieti. Čítať ďalej
12 | 07 | 2021 | Diana Zaťková


Nedávne oznámenie vlády Bidena, že „násilie zo zbraní“ bude mať trestnoprávnu podporu, a to plošnými prísnejšími trestmi pre tých, ktorí boli prichytení pri nelegálnom nákupe, predaji alebo vlastníctve určitých strelných zbraní, naozaj nemohlo prísť v horšom čase.
Si zdravotník, či vládny agent?

Dobre, ale určite nebude nikto nestrieľať nejakého vychrtlého liberála, ktorý sa ukáže s kopou literatúry o vakcínach, nech je akokoľvek nechcený. Američania žijúci v srdci USA nie sú príšery, za ktoré ich maľujú zatrpknutí pobrežní liberáli.

Niektorí si ich predstavujú, že sú skôr ako Mormóni, príliš seriózni v šírení Knihy Moderna, ale je nepravdepodobné, že by niekoho držali pri zemi a nasilu mu pichli do ruky ihlu.

Chmelár: "Treba povstať, kým nás neuvaria ako žaby v hrnci"
Minulotýždňové rozhodnutie ústavného súdu je prelomové a bude mať oveľa ďalekosiahlejšie následky, ako väčšina tušila, píše na sociálnej sieti politický a mediálny analytik, vysokoškolský učiteľ a publicista Eduard Chmelár. "Vitajte v sudcovskom... Čítať ďalej
12 | 07 | 2021 | Diana Zaťková


Problém však nie je len v súvislosti s mobilnými očkovacími jednotkami - je tu skutočná obava, že niektorí americkí vlastníci zbraní nebudú láskavo pristupovať k predstaviteľom vlády. Mnohí sa obávajú, že prišli, aby im tieto zbrane zobrali.

Neexistuje spôsob, ako okamžite zistiť, či to klepanie na dvere prichádza od Bidenových prívetivých Mormónov Moderny a Pfizeru alebo od strašidelných hľadačov zbraní viceprezidentky Kamaly Harrisovej. A to je pre každú skupinu veľký problém.
Začne sa krviprelievanie?

Biden a Harrisová už dlho lyrizovali svoju túžbu zrušiť druhý dodatok, ktorý zaručuje americkým občanom právo nosiť zbrane. Posledné prezidentovo rozhodnutie zaistilo, že mnoho ľudí očakáva, že stredná Amerika bude hádať, či predstavitelia federálnej vlády, ktorí k nim zablúdili na svojej neopísateľne bielej dodávke, chcú babičku prihlásiť na najbližšiu kliniku alebo zhabať otcovu zbierku zbraní.

Vrchol krízy sme ešte nedosiahli: Po pandémii COVID-19 prichádza zdražovanie potravín a hlad
Kvôli kríze spôsobenej pandémiou COVID-19 dochádza k bezprecedentnému rastu cien potravín na celom svete. Populácia zároveň prišla o významnú časť svojich príjmov, informuje portál PZ. Čítať ďalej
13 | 07 | 2021 | Tibor Sipos


To bude naozaj vážny problém. V neposlednom rade preto, že ak ste presvedčení, že pre váš arzenál prichádza horda vládnych zločincov, môžete očakávať, že budú predstierať. Predstierať, že sú neškodný očkovací tím. To sa nemusí skončiť dobre pre tých, ktorí sú už voči vláde podozriví.

Zatiaľ čo väčšina rodín by pravdepodobne kedysi poslala očkovacie tímy preč len s prísnym „nie, ďakujem“, dnes to už nie je záruka. Počty nahnevaných ľudí sa zo dňa na deň zväčšujú.

Čoraz viac proklamujú odpor k stratám v podnikaní, ušlým ziskom, strateným členom rodiny a (akonáhle skončí moratórium na vysťahovanie), pravdepodobne k státisícom stratených domov.

Soul nariadil bizarné opatrenia proti Covidu: Zákaz rýchlej hudby a spomaliť bežecký pás!
13 | 07 | 2021 | Diana Zaťková

Nebudú robiť rozdiely

Je nepravdepodobné, že by títo ľudia, ktorých dotlačili na pokraj neschopné vládne nariadenia proti Covid-19, rozlišovali medzi mobilnými zdravotníkmi a kýmkoľvek iným. Kvôli spôsobu, akým sa Biden rozhodol oznámiť oba plány súčasne, niektorí nemusia mať pocit, že je potrebné rozlišovať medzi vládnymi agentmi, ktorí hľadajú tvoje zbrane, alebo zdravotníkmi, ktorí vám chcú pichnúť nejaké svinstvo.

Ak Bidenova vláda skutočne plánuje vyslať „tímy na očkovanie proti Covidu“, aby nejako presvedčili váhajúcich s vakcínami, že koniec koncov skutočne chcú očkovanie, nie je neskoro na túto myšlienku upozorniť.

S politickým rozdelením Ameriky, ktoré sa čoraz viac prehlbuje, a to najmä vďaka nenávisti medzi stranami, ktorú odzrkadľujú spravodajské médiá naháňajúce čo najvyšší rating, bude pokračovanie po tejto ceste len poškodzovať ľudí.

Peková: Covid je šmejd z laboratória, toľko mutácií nemá predchodcu v zvieracej mikrobiológii (VIDEO)
Koronavírus vznikol v laboratóriu, stojí si za svojím mikrobiologička Soňa Peková. Dospelí i deti podľa nej prišli počas pandémie o slobodu a nechali sa zblbnúť politickými faktormi. O očkovaní molekulárna genetička tvrdí, že vakcinácia proti... Čítať ďalej
13 | 07 | 2021 | Tibor Sipos