Tóth: Podľa ústavy je suverénom moci ľud. Je naším právom vzoprieť sa a odmietnuť diktátora
20 | 07 | 2021 I Petra Demková

Čo je Mikas Lenin, že si dovoľuje vládnuť dekrétmi? A čo je Lengvarský Mengele, že svojvoľne organizuje na hraniciach selekcie?“ pýta sa Peter Tóth. Dodáva, že príslušníci Policajného zboru a Ozbrojených síl SR nie sú oddiely SS.


„To, čo sa odohráva na slovenských štátnych hraniciach, je čistokrvná selekcia. Naposledy v Európe aplikovali túto prax vtedy, keď bol nemeckým kancelárom istý nepochopený maliar z Viedne,“ upozorňuje na sociálnej sieti Peter Tóth.

„Čo je Mikas Lenin, že si dovoľuje vládnuť dekrétmi? A čo je Lengvarský Mengele, že svojvoľne organizuje na hraniciach selekcie?“ pýta sa.

Mazurek: Očkovací fašizmus vo väzniciach! Vláda chce nátlakom nútiť väzňov dať sa očkovať. Za každú cenu
Na neuveriteľnú skutočnosť upozornil poslanec Milan Mazurek. Na svetlo sveta vyplával nehorázny dokument. Generálny riaditeľ ZVJS dokonca navrhuje, aby sa na očkovanie prihliadalo ako na dôležitý faktor "dobrého správania", keď väzeň žiada o... Čítať ďalej
20 | 07 | 2021 | Petra Demková


„Našťastie príslušníci Policajného zboru a Ozbrojených síl SR nie sú oddiely SS, a preto ešte stále máme možnosť slušne, no jednoznačne im povedať, že Slovenská republika je demokratická krajina, v ktorej môžu konať štátne orgány len na základe zákonov, nie dekrétov subalterných úradníkov,“ nádeja sa Tóth.

„Nebojme sa povedať nie experimentálnemu očkovaniu, testovaniu bezpríznakových ľudí aj neústavnej a gestapáckej karanténe. Podľa ústavy je suverénom moci v Slovenskej republike ľud. Keď vláda stráca legitimitu, keď namiesto zákona riadi krajinu dekrétmi, je našim právom vzoprieť sa a odmietnuť diktátora,“ uzatvára svoj príspevok bývalý novinár.

Portál Ďateľ si všíma dvojaký meter mainstreamových inkvizítorov
Portál Ďateľ si všimol dvojaký meter mainstreamových novinárov a pustil sa priamo do Mareka Vagoviča kvôli jeho manipulácii a konšpirovanie o bývalom riaditeľovi NAKA Branislavovi Zurianovi. Čítať ďalej
19 | 07 | 2021 | Aneta Leitmanová