Po bonusoch či očkovacej lotérii OĽaNO preráža ďalšie dno: Poslanec Stančík vyhlásil súťaž pre zaočkovaných
19 | 07 | 2021 I Tibor Sipos
Diskriminačné lotérie a súťaže hnutia OĽaNO pokračujú! Tentokrát sa k Slovákom prihovoril poslanec Národnej rady SR Andrej Stančík. Súťaž sa navyše týka iba mladých zaočkovaných ľudí od 13 do 19 rokov, informuje eReport.

„Ahojte, tínedžeri! Napriek tomu, že je leto, tak tretia vlna sa k nám blíži. To znamená, že je dôležité, aby čo najviac z nás bolo zaočkovaných. Teda aj my mladí,“ navádza dospievajúcich člen hnutia OĽaNO. „Pre štyroch z vás, ktorí máte od 13 - 19 rokov a dáte sa zaočkovať, preto mám malú odmenu,“ dodal. Odmena, o ktorej poslanec písal, bola naozaj "malá". Štyria výhercovia totiž vyhrajú knihu s medicínskou, najmä liekovou tematikou. Stančík navyše sľubuje, že vybraným tínedžerom donesie ich výhru osobne.

Deje sa tak po tom, ako vláda vyhlásila lotériu pre zaočkovaných ľudí a rôzne bonusy, taktiež iba pre zaočkovaných. Vláda tak naďalej prispieva k diskriminácii tých, ktorí sa rozhodli nezaočkovať, a k rozdeľovaniu Slovákov na dva tábory.

V komentároch ľudia reagujú najmä výzvou, aby Stančík nenavádzal mladých, ale predovšetkým svojho šéfa, ministra financií Igora Matoviča.

Čakali ste niečo iné? Žena, čo náhle zomrela po druhej dávke, oficiálne nepodľahla dôsledkom očkovania
19 | 07 | 2021 | Gabriela Fedičová