Obľúbená destinácia Slovákov sprísňuje opatrenia: Žiadne žúry a zákaz vychádzania!
18 | 07 | 2021 I Diana Zaťková

Zábavychtivým dovolenkárom urobili Gréci škrt cez rozpočet. Všetci, ktorí počítali s tým, že si na prázdninových plážach vynahradia rok a pol lockdownov a užijú si do sýtosti spoločenský život, budú sklamaní. Grécko v sobotu zaviedlo päťhodinový zákaz nočného vychádzania a ďalšie obmedzenia, píše portál 1pluska.sk.



Párty ostrov stíchne

Grécko v sobotu zaviedlo päťhodinový zákaz nočného vychádzania a ďalšie obmedzenia na obľúbenom turistickom ostrove Mykonos. Grécki predstavitelia to vysvetlili tým, že tam nastáva "znepokojujúci nárast v miestnom prenose ochorenia COVID-19".

Medzi zavedenými opatreniami je zákaz nočného vychádzania od 01.00 h do 06.00 h a zákaz púšťať hudbu v baroch, kluboch aj reštauráciách. "Opatrenia vstupujú do platnosti ihneď a budú trvať do 26. júla," spresnil vo vyhlásení minister pre civilnú ochranu Nikos Hardalias.

Na chorvátskych hraniciach vás čakajú šesťhodinové kolóny. Stačí jednoduchá vec, aby ste sa im vyhli
Cestovať v týchto dňoch autom do Chorvátska nemusí byť nič príjemné. RTVS vo svojej reportáži informovala, že na hraniciach sa najmä cez víkendy tvoria kolóny, ktoré môžu spôsobiť aj 6 hodinové čakanie. Čítať ďalej
17 | 07 | 2021 | Diana Zaťková


"Vyzývame obyvateľov, návštevníkov a majiteľov podnikov na našom krásnom ostrove, aby opatrenia poctivo dodržiavali... Takto môžeme dostať šírenie koronavírusu rýchlo pod kontrolu a Mykonos sa vráti do normálu," napísal Hardalias.
Tajné večierky

Ostrov Mykonos, tiež nazývaný párty ostrov, je jednou z najnavštevovanejších destinácií Grécka. Ročne priláka státisíce turistov. Leží v súostroví Kyklady v Stredozemnom mori a vyznačuje sa rušným nočným životom. Grécke úrady však najnovšie znepokojilo množstvo tajných večierkov, ktoré sa konajú v početných vilách na ostrove.

Hardalias varoval, že aktívne prípady nákazy narástli na Mykonose štvornásobne. Upozornil, že organizátori súkromných večierkov viac ako 20 ľudí riskujú pokuty do výšky 200 tisíc eur.

Pán brat Peter Niňaj: "Protipandemické opatrenia na Slovensku nemajú žiadnu logiku!"
Tak sme konečne hrali! Pochválil sa na sociálnej sieti jeden z Pánov bratov, ktorí sprevádzajú na vystúpaniach populárneho Milana Markoviča, Peter Niňaj. No vzápätí krúti hlavou nad našimi protipandemickými opatreniami. Nemajú žiadnu... Čítať ďalej
17 | 07 | 2021 | Diana Zaťková