Klamú nás! Nikde na hraniciach nepotrebujem PCR test za 70 eur preložený do angličtiny, vraví Jaro Sušarský (VIDEO)
18 | 07 | 2021 I Jozef Uhlarik

Doslova teror na slovenských hraniciach pri príchode na naše územie nechápe azda nikto príčetný. Porovnať so zahraničím to môžu najmä tí, ktorí sa pohybujú po cestách iných štátov Európy. Tak, ako taxikár Jaroslav Sušarský, ktorý na sociálnu sieť zverejnil videá z dvoch hraníc.


Jaroslav Sušarský sa vybral autom zo Slovenska do Talianska, takže po ceste musel prejsť nielen slovensko-rakúsku hranicu, ale aj rakúsko-taliansku. No a čuduj sa svete, nikde sa nestretol s tým, čo stvárajú a pýtajú na hraniciach pro príchode na Slovensko naši policajti a vojaci. V dvoch statusoch zverejnil videá, ktoré by mali otvoriť Slovákom oči a ukázať, ako to vyzerá na hraniciach skutočných demokratických štátov.
Prešiel hranicou bez toho, aby na nej stretol policajta, colníka alebo vojaka

Jaroslav išiel v piatok 16.7. cez diaľničný hraničný prechod v Bergu, kde ho síce zastavili na hraniciach, no kontrola nejakých dokumentov o testoch či očkovaní, ba ani prihlásenie sa na eHranicu sa nekonala žiadna. Colník sa ho iba spýtal kam ide a prakticky po pár sekundách a navyše bez akejkoľvek kontroly ho vpustil do Rakúska. „Paráda, toto je tá pravá sloboda,“ hovorí v prvom videu Jaroslav.



Druhé video je už z rakúsko-talianskych hraníc, ktoré sú pri meste Tarvisio. „Na Slovensku hovorili, že na nich potrebujete PCR test za 70 euro a preložený do angličtiny aby sme mohli behať po Európe,“ hovorí Jaroslav pri prechádzaní hraníc, pričom si dovoľuje poznámku, že nemá žiadny test, nie je ani očkovaní, ba nemá ani registráciu na eHranicu. Každopádne prešiel hranicou bez toho, aby na nej stretol nejakého policajta, colníka alebo vojaka. „Prečo tu nikto nič nekontroluje?“ pýta sa Jaroslav a opäť dodáva, že však u nás slovenskí covidofašisti hovorili, že ak chceme ísť do zahraničia alebo sa pohybovať po Európe potrebujeme PCR test za 70 eur, ktorý musí byť preložený do angličtiny.


Celá Európa a ich vlády sa správajú príčetne, až na vládu Matoviča

„Jarko, čo ja viem, Taliani to všetko zrušili pred pár dňami,“ píše v diskusii pod statusom Oľga Dobiášová. „Takto isto to je aj z Rakúska do Nemecka. Len mávajú rukou a môžete ísť ďalej...,“ dopĺňa Radoslav Sitaršík. „Celá Európa a ich vlády sa správajú príčetne, až na vládu Matoviča, ktorý pre svoje udržanie sa pri moci zaviedol teror a terorizujú občanov. Dokedy to budeme znášať??“ pýta sa v diskusii Viktor Koščo. „Hajzli zasratí. Za naše peniaze, čo im odvádzame do štátnej pokladnice si vymýšľajú. Fuj, to je hnus. Nakúpili bez rozmyslu zase vakcíny. Tupelovia. A teraz chcú, aby sme si ešte aj za testu platili. Hajzli!!!“ hnevá sa Oľga Važanová. „Urobili si s toho biznis, svine,“ dodáva Lucia Straková.

Ľúty boj Jaroslava na hranici so slovenskými policajtami. Pustili ho bez karantény! (VIDEO)
Mnohí Slováci majú osobnú a najmä nepríjemnú skúsenosť z prechodu našich hraníc pri návrate domov. Šikana, ktorú tam zažívajú pri ukazovaní rozličných potvrdení o zaočkovaní či testoch, je nepríjemná aj ponižujúca. Niektorí z nich sa síce vzopreli,... Čítať ďalej
10 | 07 | 2021 | Jozef Uhlárik