Jandov pohľad na Boha: Spevák opísal, ako utiekol hrobárovi z lopaty
18 | 07 | 2021 I Tibor Sipos

Má za sebou dve náročné operácie srdce. Český Slávik Dalibor Janda má po týchto skúsenostiach svojský názor na Boha a existenciu ako takú, píše Pluska.


„Verím v Boha a v to, že na zemi nie sme len tak. Určite to nie je kvôli tomu, že niekto zatriasol s vrecom s náhradnými dielami a z toho vznikol človek. Verím aj na existenciu strážnych anjelov. Ten môj sa volá Vehuláš a jeho blízkosť som vo svojom živote neraz pocítil. Je dobré, keď dokážete vnímať čo hovorí a riadiť sa tým,“ skonštatoval spevák.

Podľa neho by sa človek mal naučiť vnímať svoju intuíciu. „To znamená počúvať svoje telo. Čo bude a nebude, môže človek do istej miery ovplyvniť aj sám. Napríklad ja som si predtým neuvedomoval, že ma môže stretnúť niečo, čo ma pošle na druhú stranu. Doktor, ktorý sa o mňa staral, mi povedal, že som utiekol hrobárovi z lopaty. Ale hrobárovi z lopaty utečiete aj po tom, keď meter pred vami zabrzdí auto,“ filozofuje pre Plusku.

Dalibor Janda vo vážnom stave v nemocnici: Zradilo ho srdce!
Je to vážne! Dalibor Janda (67) musel byť prevezený do pražskej Fakultnej nemocnice, kde leží na koronárnej jednotke. Interpreta hitov Hurikán, Kde si? alebo Žiť ako kaskadér podľa všetkého zradilo srdce, píše portál Blesk. Čítať ďalej
21 | 01 | 2021 | Timotej Dudka