Blaha: Sú to obyčajní farizeji! Roky mali plné ústa demokracie, ktorú dnes surovo pošliapávajú!
18 | 07 | 2021 I Jozef Uhlarik

Farizej je podľa slovníka pokrytec, falošník, neúprimný a falošný človek. A presne takými sú podľa Ľuboša Blahu predstavitelia súčasnej koalície vrátane prezidentky Zuzany Čaputovej. Ako v statuse rozoberá, v mnohom z toho, čo pred časom hlásali dnes už neplatí, ba je z toho pravý opak.


Podpredseda Smeru-SDS Ľuboš Blaha je jedným z najhorlivejších kritikov súčasnej vládnej garnitúry a celej koalície. Jeho slová sú ale veľakrát trefné, ba presne pomenúvajú skutkový stav. Tak, ako tentokrát, keď sa vo svojom statuse na sociálnej sieti zameral na farizejské vyhlásenia aj činy viacerých našich súčasných koaličných politikov, vrátane prezidentky.
Obhajujú diskrimináciu neočkovaných a nazývajú ich dobytkom

„Keby existovala hitparáda farizejstva, tak ju vyhrá Čaputová s Matovičom a ich hegerovia z vlády a pročkovia z parlamentu,“ píše hneď v úvode Blaha a dodáva: „Farizeji ako Zuzana Čaputová, ktorí mali roky plné ústa demokracie, zobrali ľuďom referendum ako najvyšší výdobytok priamej demokracie. Mimochodom, to si nedovolil ani Adolf Hitler. Farizeji, ktorí nadávajú na komunistov, že tu boli počas studenej vojny zavreté hranice, dnes v čase mieru de facto zatvorili hranice pre vyše polovicu populácie, ktorá nie je zaočkovaná.“ Ale nezostalo len pri tom, pretože smerák zašiel ešte ďalej. „Farizeji, ktorí ako prví začali s politickými demonštráciami pred súkromnými príbytkami Roberta Fica a Pavla Pašku, dnes hromadne fňukajú, aké je to vraj nemorálne, keď to robí niekto iný. Farizeji, čo plamenne odsudzovali diskrimináciu a segregáciu, pokiaľ išlo o národnostné menšiny, tu dnes na plné ústa obhajujú diskrimináciu neočkovaných a nazývajú ich dobytkom,“ pritvrdzuje Blaha.

Ľuboš Blaha: Pandémia priniesla so sebou nenávisť k mysleniu a mysliacim ľuďom
"Nerozumiem, prečo vlastne niekto tak agresívne vnucuje ľuďom očkovanie. A už vôbec nerozumiem tej nenávisti, ktorá sa voči nám neočkovaným šíri. Popri všetkých tých vulgarizmoch o tom, akí sme dobytok, obvykle počúvam tri hlavné dôvody nenávisti:... Čítať ďalej
17 | 07 | 2021 | Ivan Brožík


„Farizeji, ktorí vrieskali, že štát nemá právo narúšať individuálnu slobodu podnikateľov ani len Zákonníkom práce, dnes odrazu vrieskajú, že štát môže kašľať na vašu slobodu a vraj vám má pichať nasilu experimentálnu vakcínu. Farizeji, ktorí nadávali na bývalý režim, lebo tu vraj nebola vyvážená demokratická diskusia, dnes každého s iným názorom označujú za extrémistu, odborníkov s odlišným názorom nepúšťajú do telky a opozíciu posielajú do väzenia,“ pokračuje v načítavaní „farizejstiev súčasnej vládnej koalície Blaha. „Farizeji ako Matovič, ktorí vrieskali, že zatvoria zlodejov, sami kradnú ako straky, napakovali si vačky na testoch a celý ten ich výron „spravodlivosti“ spočíval v tom, že nechali zomrieť hrdinu Milana Lučanského. Hnus!“ striasa sa podpredseda Smeru-SDS pri svojej obľúbenej téme Lučanský.

Blaha: "Naši gangstri vo vláde to robia úplne na hulváta! Ich vyhlášky sú protiústavné, diskriminačné a segregačné!"
Ústavný súd zarezal vyhlášku o karanténe na hraniciach. Všade inde by to znamenalo, že karanténa končí. Naši gangstri vo vláde sa však rozhodli inak, píše smerák a opozičný poslanec Ľuboš Blaha na sociálnej sieti. A podľa Blahu to robia... Čítať ďalej
16 | 07 | 2021 | Diana Zaťková

Ľudia už dnes to ich pokrytectvo vidia a ten hnev sa v nich zbiera

Farizejstvo súčasnej koalície tým však podľa Blahu ani zďaleka nekončí. „Farizeji ako Mikulec, ktorí hovorili o korupcii, sami podľa svedkov brali 100-tisícové úplatky a dohadovali kšefty medzi štátom, tatkom a bráchom. Rodina nadovšetko. Kúzelné. Farizeji, ktorí vraveli, že bývalý režim vládol proti vôli národa, vládnu napriek tomu, že ich podľa prieskumov nenávidí 90% občanov a oni sa pri moci zabetónovali ako Kim Čong-un. S USA na večné časy! Farizeji, ktorí mali vždy plné ústa právneho štátu a spravodlivosti, dnes úplne na hulváta ignorujú rozhodnutie Ústavného súdu a ešte sprísňujú karanténu, ktorú súd označil za protiústavnú,“ zakončil smerák tému farizejstva.



„Ľudia to ich pokrytectvo vidia. Ten hnev sa zbiera. Aj počas leta, keď sú ľudia na dovolenkách, sa občania dokážu zísť v tisícoch - a nikto im nemôže vyčítať, že protesty zvoláva opozícia. Sú to spontánne a občianske protesty, ktoré nijakým spôsobom politicky nekontaminujeme. A v tom je zatiaľ ich sila,“ píše v závere Ľuboš Blaha, ktorý dáva pomyslený klobúk dole pred ľuďmi. „A ďalšie desaťtisíce čakajú na správny čas. Zapíšte si prosím 1. september do svojich kalendárov. Ten hnev dovtedy porastie. A v ten deň do toho pôjdeme všetci. Na Deň Ústavy, ktorú surovo pošliapali. Smer je pripravený organizovať celoštátny protest. Proti farizejom, proti krutovláde. Za naše doráňané Slovensko,“ končí svoj status Ľuboš Blaha.

Blaha: Oni si asi fakt myslia, že budú ľuďom brať slobodu a ničiť životy? Porušujú ľudské práva, ústavu!
Včerajším dňom polícia uzatvorila niektoré hraničné prechody so susednými štátmi. Prirodzene, zdvihla sa tým ďalšia vlna nevôle ľudí, ktorí v prihraničných obciach žijú a pracujú. Situáciu im to skomplikovalo tak, že, mnohí môžu prísť o prácu aj... Čítať ďalej
06 | 07 | 2021 | Jozef Uhlarik