Okamžite zrušte opatrenia, ktoré blokujú občanov Slovenka, vyzýva Danko
17 | 07 | 2021 I Gabriela Fedičová

Andrej Danko na sociálnej sieti zverejnil výzvu, ktorú adresuje ministrovi Lengvarskému a osobitne hlavnému hygienikovi Mikasovi. Žiada o okamžité zrušenie opatrení, ktoré blokujú občanov Slovenskej republiky žijúcich v zahraničí. A berú im možnosť slobodne sa hýbať v rámci Európskej únie a pracovať.


Danko vyjadril na sociálnej sieti podporu tým, ktorí avizovali protesty. A budú na hraniciach alebo na námestí bojovať za to hlavné, a to je sloboda rozhodovania pri očkovaní.
Opatrenia sú nelogické a máme Schengen

Výzvu odôvodňuje tým, že základom Európskej únie je slobodný pohyb a poukazujú na Schengen, ktorého súčasťou je aj Slovensko. "Nelogické opatrenia, ktoré zaviedla táto vláda, že občania musia ísť do karantény, ak nie sú očkovaní, doslova likvidujú občanov Slovenskej republiky žijúcich v zahraničí. Tieto isté opatrenia však odrádzajú zahraničných turistov od návštevy Slovenskej republiky," píše sa na sociálnej sieti.

Kamenický: Matovič a chystaná reforma? Smerujeme k rozvratu verejných financií!
“Zdraviu verejných financií by najviac prospelo, aby sa táto vláda čo najskôr porúčala. Takúto sebareflexiu by však od nich asi nikto neočakával. Je to veľká škoda pre Slovensko,” myslí si exminister financií Ladislav Kamenický (Smer-SD). Odborné... Čítať ďalej
17 | 07 | 2021 | Ivan Brožík

Likvidujú sa občania, ekonomika

Turisti, ktorí plánovali tráviť leto na Slovensku hromadne rušia rezervácie a dovolenkujú v iných susedných štátoch. "Škody v cestovnom ruchu a v hotelierstve nedozerné. Sme na smiech okolitým štátom. Tieto opatrenia likvidujú občanov, likvidujú ekonomiku a nečudujme sa, že občania Slovenskej republiky strácajú nervy s touto vládou. Musíme spoločne urobiť všetko pre to, aby sme si slobodu v rozhodovaní zobrali späť," dodáva na záver.

Chmelár: Milujem Slovensko a existuje spôsob, ako zachovať lásku k vlasti
"Milujem Slovensko. A moja hlboká náklonnosť k nemu nepramení z nejakého prízemného pudu, ale z jeho dôkladného poznania a porozumenia jeho dejinám, kultúre, ľuďom." píše Eduard Chmelár vo svojom statuse na sociálnej sieti. Čítať ďalej
17 | 07 | 2021 | Gabriela Fedičová