Anna Belousovová: Odišiel si skoro, Jaro!
17 | 07 | 2021 I Ivan Brožík

Ktosi povedal: " Dobrí odchádzajú predčasne". Odišiel si skoro Jaro... Píše v krátkom zamyslení za človekom známa politička.


"Prvé čo ma napadlo, keď som sa dozvedela o smrti Jara Pašku bolo, že odišiel dobrý, láskavý, slušný a rozvážny človek, akých som v politike stretla málo." Zveruje sa verejnosti na sociálnej sieti Anna Belousovová.
"Tak si ho budem vždy pamätať."

A ešte...

"A ešte na jeho zásadovosť, ktorú prejavoval bez kriku a veľkých slov." Pripomína Anna Belousovová politikom a mnohým "aktivistom" dnešných medziľudských vzťahov.
Nedal sa kúpiť

"Mnohí ma v živote aj v politike zradili, no Jara si budem pamätať zo snemu SNS v Ružomberku, keď bol jeden z mála statočných, ktorí sa nedali kúpiť a hlasoval pri voľbe predsedu verejne tak , ako mi sľúbil a ako to cítil."

"Jeho "chybou" asi bolo, že veril v silu dobra, ktorá môže zmeniť zlo okolo nás..." Píše Anna Belousovová a status končí nasledujúcimi vyjadreniami.

"Za to som ho mala rada.
Úprimnú sústrasť rodine nad stratou, ktorú čas nezacelí.
Len trochu bolesť otupí.."

 

Vo veku 67 rokov zomrel politik Jaroslav Paška
Vo veku 67 rokov zomrel politik Jaroslav Paška. Na sociálnej sieti to uviedla jeho rodina. TASR to potvrdila hovorkyňa SNS Zuzana Škopcová. Čítať ďalej
16 | 07 | 2021 | tasr