Táto vláda ale zbabre úplne všetko, dokonca aj turistický ruch, tvrdí Eduard Chmelár
16 | 07 | 2021 I Jozef Uhlarik

Politický analytik a neúspešný kandidát na prezidenta Eduard Chmelár sa už vyjadroval k rozličným problémom, ktoré aj patrične skritizoval, no že sa pustí aj do „turistického semaforu“, to je prekvapujúce. V statuse na sociálnej sieti však „zabŕdol“ aj do tejto oblasti.


Eduard Chmelár vo svojom statuse kritizuje „turistický semafor“ z dielne rezortu životného prostredia pod vedením štátneho tajomníka Juraja Smatanu. Podľa Chmelára je to rovnaký nezmysel ako aj jeho zoznam konšpirátorov, a navyše jeden z najabsurdnejších nápadov, aké sa zrodili v oblasti cestovného ruchu, ktorý spôsobuje len chaos.
Ak neviete ľudí motivovať, nechajte ich aspoň na pokoji

„Turistický semafor“ vypracovaný ministerstvom životného prostredia pod vedením štátneho tajomníka Juraja Smatanu, je jeden z najabsurdnejších nápadov, aké sa zrodili v oblasti cestovného ruchu, tvrdí Eduard Chmelár a dodáva, že spôsobuje chaos, hnev majiteľov turistických zariadení a predovšetkým, nezodpovedá realite. „Smatanova neustála snaha o sociálne inžinierstvo naráža na rozmanitosť a premenlivosť praktického života, ktorú nemožno spútať do grafov a vzorcov. Jednoducho takto svet nefunguje,“ píše v statuse Chmelár, podľa ktorého tento hlúpy prístup ľudí z hôr skôr vyháňa, nehovoriac o tom, že poškodzuje chatárov.



Ako hovorí klasik, takto sa to nerobí, do psej matere. Eduard Chmelár je presvedčený, že neznáme zákutia Slovenska treba skôr propagovať ako vyrábať zmätok s hustotou turistov. „Táto vláda ale zbabre úplne všetko, dokonca aj turistický ruch. Takže prosím - ak nevie ľudí motivovať, nech ich aspoň nechá na pokoji,“ píše na samý záver Eduard Chmelár.

Chmelár: "Treba povstať, kým nás neuvaria ako žaby v hrnci"
Minulotýždňové rozhodnutie ústavného súdu je prelomové a bude mať oveľa ďalekosiahlejšie následky, ako väčšina tušila, píše na sociálnej sieti politický a mediálny analytik, vysokoškolský učiteľ a publicista Eduard Chmelár. "Vitajte v sudcovskom... Čítať ďalej
12 | 07 | 2021 | Diana Zaťková