Radačovský: "V prípade Lučanského smrti sa objavili nové okolnosti, podávam nové trestné oznámenie!"
16 | 07 | 2021 I Diana Zaťková

Europoslanec a splnomocnený zástupca rodiny Lučanských Miroslav Radačovský podáva nové trestné oznámenie. Hoci vyšetrovanie v prípade úmrtia policajného exprezidenta Milana Lučanského ešte nie je ukončené, Radačovský tvrdí, že v prípade sa objavili nové okolnosti.



Zranenia, ktoré neboli skúmané

Pod novými okolnosťami Radačovský mieni fakt, že na tele policajného exprezidenta mali byť zranenia, ktorými sa údajne vyšetrovanie nezaoberalo, informovala televízia TA3.

„Na tele pána Lučanského boli zistené ďalšie poranenia. O týchto poraneniach nie je vedené trestné stíhanie, preto bolo mojou povinnosťou oznámiť tieto skutočnosti orgánom činným v trestnom konaní,“ povedal pre  TA3 Radačovský.

Ďalšie protivládne protesty! Občania sa v sobotu 17. júla opäť stretnú v Bratislave. Kolóna pôjde zo Štúrova
Vo verejnosti to opäť vrie. Najnovšie vzbĺkol hnev potom, ako Ústavný súd rozhodol o vyhláške, ale minister zdravotníctva dal najavo, že nemieni ustúpiť. Na sobotu 17.7. je plánovaných viac aktivít protestujúcich. Všetko začne na hraničnom... Čítať ďalej
16 | 07 | 2021 | Petra Demková

Súdny znalec s pôvodnými závermi nesúhlasí

Podľa portálu startitup.sk mali svedkovia vypovedať, že na hlave Lučanského sa nemali nachádzať žiadne poranenia. Súdny znalec, traumatológ, však skonštatoval, že Lučanský mal pohmliaždenú hlavu v oblasti temena.

Podľa Radačovského je podozrivá aj pásová odrenina na krku Lučanského. Lučanský vraj sám vysvetlil, že si dané zranenie spôsobil bezpečnostným pásom počas eskorty do Prešova.

„Takto to mal komusi povedať, jeho priama výpoveď neexistuje,“ prehlásil Radačovský. No podľa súdneho znalca dané zranenie nemohlo vzniknúť takýmto spôsobom.

Žiadny úplatok som nevzal a za uväznením Lučanského nestojím! Bráni sa minister Mikulec
Minister vnútra Roman Mikulec neprežíva v ostatných dňoch práve najlepšie obdobie. Bývalým šéfom NAKA Branislavom Zurianom zverejnená nahrávka, v ktorej sa hovorí o úplatku pre Mikulca v sume 100-tisíc eur, doslova šokovala verejnosť. Minister však... Čítať ďalej
16 | 07 | 2021 | Jozef Uhlarik