Český sociológ Hampl: Sexualitu detí je treba brániť pred eurohujermi a mimovládkami
16 | 07 | 2021 I Ivan Brožík

"Rozvrátiť psychiku, napchávať hormónmi a potom kastrácia! Český sociológ Peter Hampl poukázal na desivo smutný prípad 14-ročnej dievčiny. V súvislosti s ním sa ostro pustil do najrôznejších "genderových" neziskoviek.


Problematika rodu významne hýbe nielen českou, ale aj mnohými inými zahraničnými spoločnosťami V Čechách debatu rozvíril prezident Miloš Zeman vyhlásením, že "transľudia sú mu bytostne odporní", na úrovni EÚ leží mnohým v žalúdku kontroverzný maďarský zákon zakazujúci zobrazovanie homosexuality osobám mladším ako osemnásť rokov. Vývoj a dianie sleduje tiež sociológ Petr Hampl: "Je čas chrániť deti nielen v Maďarsku," konštatujedôrazne na webe parlamentnilisty.cz.

Orbán sa vyzúril proti EÚ. V nemeckých novinách Bild si zaplatil inzerciu
Maďarský premiér Viktor Orbán využil celostranovú platenú inzerciu novín Bild, aby demonštroval svoje návrhy pre budúcnosť Európskej únie. Kritici ho obvinili z čistej propagandy. Čítať ďalej
09 | 07 | 2021 | Ingrid Vrabcová

Dievča, ktoré sa chce stať chlapcom

Hampl cituje slová predsedu Spoločnosti psychosomatickej medicíny Vladislava Chválu, ktorý hovorí o prípade štrnásťročného dievčaťa, ktoré sa chce stať chlapcom. "Hlavným dôvodom je ale jej asexualita, nie príklon k mužskému pohlaviu. Ako sme zistili z pohovorov, tej dievčine sa proste cnie rovnako ako mnohým ďalším po dobe, keď bola dieťa a sexualita v jej živote nehrala prakticky žiadnu úlohu. Tak to máme všetci", vyvetľuje Hampl. Dodáva, že "podobné pocity u dospievajúcich detí nie sú nenormálne a často sú iba dočasné".
Sexualita nám dáva aj berie

"Sexuálny pud je síce krásny a veľa nám dáva, ale na druhú stranu zase aj niečo berie. A každému sa asi občas zacnie po čase, keď sme boli deti, svet bol takzvane kamarátskejší a nezaťažený sexuálnymi vzťahmi. A táto dievča iba túžila v takom svete zostať navždy, "dodáva Vladislav Chvála.
Bude z nej žena, ak...

K tomu sociológ Hampl: "Takéto a podobné situácie nie sú v dospievaní vôbec vzácne. Aj táto dievča si tým zrejme prejde a za pár rokov si bude svoju ženskosť užívať radostne a naplno. Ak sa však nedostane do rúk expertom na zmeny pohlavia, ktorí jej rozvrátia psychiku, potom do nej budú pchať hormóny a nakoniec príde kastrácia, " zdôrazňuje Hampl..
Je z toho biznis

To všetko za peniaze daňových poplatníkov. "Funguje to ako každé iné odvetvie. Automobilky chcú vyrábať stále viac áut, farmaceutické firmy chcú vyrábať stále viac liekov, pivovary chcú variť čoraz viac piva. Táto aliancia neziskoviek a firiem chce ničiť životy čoraz väčšiemu počtu detí. Je to ich práca, "uvádza Hampl.

A záverom štátu adresuje: "Je povinnosťou štátu pred nimi deti chrániť. Preto Chvála (inak presvedčený eurohujer) dáva v tejto veci za pravdu Orbánovi. "Spomínaný maďarský zákon proti LGBTQ komunite ostro skritizoval Európsky parlament. Orbán podľa svojich slov chce mladým zakázať osvetu, týkajúcue sa sexuálnych menšín. Aby chránil záujmy detí a tradičnú rodinu.

(Medzititulky red. HD.)

Lynčovanie Orbána naznačuje, že základnou hodnotou EÚ je viac LGBT agendy do škôl
05 | 07 | 2021 | Peter Sulek