Baránek: Im už regulérne preplo. Pochopia vládni predstavitelia, že si koledujú o nepokoje?
16 | 07 | 2021 I Gabriela Fedičová

"Každé násilie, ktoré vinou vašej hlúposti a arogancie rozpútate, sa obráti proti vám. Potom budete braní na zodpovednosť. Budete, to vám garantujem! Lebo vy nie ste postavy Božieho zámeru, vy nie! A najmä preto, lebo my máme pravdu! Vy beriete slobodu nám, nie naopak!" Ján Baránek


"Dotešili sme sa. Niekto z nás robí blbcov, ale totálnych. A ja už dávno nie som tým analytikom, ktorý nepoužíva pejoratíva, nevhodnú iróniu. Vlastne, ani som ním možno nebol." Reaguje analytik Ján Baránek na oznámenie o novej vyhláške Úradu verejného zdravotníctva, ktorá má vstúpiť do platnosti od pondelka, 19. júla. Minister zdravotníctva Lengvarský totiž avizoval ešte prísnejšie opatrenia, ako boli vo vyhlášky, ktorej účinnosť bola pozastavená rozhodnutím ústavného súdu.

Diktátor Lengvarský drzo, arogantne a podlo: Opatrenia na hraniciach sa nemenia!
15 | 07 | 2021 | Aneta Leitmanová

Teória všetkého

"Aby ste mu rozumeli," vysvetľuje Baránek. "Povedal nám, že teraz do karantény musia ísť aj tí, ktorí majú iba prvú dávku očkovania," povedal Baránek. Vytýka Lengvarskému, že rozhodnutiami spochybňuje heslo očkovacej kampane, že „očkovanie je sloboda." Zdôrazňuje, že svojimi rozhodnutiami vytáča mnohých a v zahraničí majú Slovensko za blbcov.
Prestaňte z nás robiť bláznov, prestaňte znásilňovať zákony, prestaňte so svojou svojvôľou

"Pochopia vládni predstavitelia, že si koledujú o nepokoje? Pochopia, že takto sa situácia môže veľmi ľahko zvrtnúť a naozaj potečie krv? Vidia čo sa deje vo Francúzsku? Ja to nechcem, preto vás vyzývam, prestaňte! Prestaňte z nás robiť bláznov, prestaňte znásilňovať zákony, prestaňte so svojou svojvôľou. Toto nie je váš súkromný štát, vaše léno, váš revír. Vy, ho iba dočasne spravujete." Píše vo svojej výzve predstaviteľom vlády.

V závere príspevku pripomína vláde zodpovednosť za každé rozhodnutie, ktoré prinesie a tiež, zodpovednosť, ktorú bude musieť vláda znášať za svoje rozhodnutia. Tým, ktorí sú zaočkovaní zanecháva odkaz tiež: "Každá blbosť požiera svoje deti. Oni už začínajú „požierať“ aj vás!"

Režim začal hon na nepohodlného vedca MUDr. Lakotu. Advokát Weis mu vyjadril podporu
Tím AKW a tím odbornakomisia.sk sa rozhodli vyjadriť podporné stanovisko Dr. Jánovi Lakotovi a odsúdiť publikované stanovisko BMC SAV, ktoré považujú za obyčajné ohováranie, také typické pre dobu, ktorú práve žijeme. Celé stanovisko: Vedcov typu... Čítať ďalej
15 | 07 | 2021 | Peter Sulek