Slovenská lekárska komora odmieta povinné očkovanie zdravotníkov. Bežných ľudí sa však nezastala
15 | 07 | 2021 I Jozef Uhlarik

Predseda slovenskej lekárskej komory Marian Kollár v  statuse odmietol povinné očkovanie zdravotníkov, aké zaviedli napríklad vo Francúzsku. Lekári sa však bežných ľudí nezastali.


Tlačenie bežných ľudí do očkovania je realitou. Zatiaľ povinné nie je, no politický tlak je enormný. Keď sa majú dať povinne zaočkovať lekári, tak to „nepovažujú za dobrý nápad“? Prečo asi? Vedia vari o experimentálnych vakcínach proti koronavírusu niečo viac ako, sa zatiaľ dostalo na verejnosť? Ak je to teda také bezpečné, prečo to lekári odmietajú a považujú za „diskrimináciu“?

Slovenská lekárska komora (SLK) k otázke povinného očkovania zdravotníkov uviedla, že to nepovažujeme za dobrý nápad. „Nepovažujeme to za dobrý nápad. Naopak, považujeme to za niečo, čo by nemalo platiť, pretože nemôže byť žiadna profesijná skupina diskriminovaná akoukoľvek formou povinného očkovania,“ uviedol Marian Kollár, prezident SLK. Reagoval tak na otázku, čo si myslí o prípadnom povinnom očkovaní zdravotníkov, keďže vo viacerých krajinách k tomu už pristúpili.



Právnička Laššáková: Názor na povinné očkovanie experimentálnou vakcínou s podmienečným schválením nezmením!
Slovenská vláda v súčasnosti robí všetko pre to, aby bolo u nás čo najviac zaočkovaných. A ako sa hovorí, rúbe pri tom hlava, nehlava. Nezaočkovaných dostáva do izolácie, čo sa nepáči ani právničke Judite Laššákovej. Čítať ďalej
01 | 07 | 2021 | Jozef Uhlarik