Belousovová: Tí, čo kričali, že Slovensko je mafiánsky štát, sú členovia konkurenčnej mafiánskej skupiny
15 | 07 | 2021 I Jozef Uhlarik

Najnovšie informácie ohľadom údajného podplácania ministra vnútra Mikulca rozvírili hladinu vôd politickej scény. Stále menej ľudí verí tomu, že vláda takzvanej zmeny je čistá. V statuse sa nad tým zamýšľa aj Anna Belousovová.


Šéfka strany Národ a Spravodlivosť Anna Belousovová je ostrou kritičkou súčasnej koalície a preto neprekvapuje, že v statuse reaguje aj na udalosti okolo exšéfa NAKA Branislava Zuriana a ministra vnútra Romana Mikulca. Prirodzene, ani ona vo svojich úvahách nevynechala bývalého prezidenta Finančnej správy SR Františka Imreczeho, policajného prezidenta Petra Kovaříka či smrť Milana Lučanského.
Zurian konal tak, ako mu zákon ukladal! Kovařík klamal

„Zurian je a ešte len bude pre túto vládu tvrdý oriešok a nočná mora zároveň. Som presvedčená, že on im vráti za Lučanského všetko aj s úrokmi,“ píše Belousovová. Podľa nej zo zverejnenej zvukovej nahrávky vyplývajú nasledovné veci: „Na základe vyjadrení kajúcnika Imreczeho, ktorému tak táto koalícia verí, je dôvodne podozrenie, že súčasný minister vnútra Mikulec zobral úplatok ešte v čase, keď pracoval vo vojenskom spravodajstve! Čiže vyzerá to tak, že máme capa záhradníkom. A tiež, že generál Lučanský mal pravdu, keď súčasného policajného prezidenta Kovaříka charakterizoval ako zbabelca a neférového človeka.“

Belousovová: "Táto vláda je banda arogantných, namyslených a zbabelých tupcov, pohár trpezlivosti pretiekol!"
"Zrušenie malých hraničných priechodov a následný postup polície proti občanom prejavujúcim nespokojnosť s takýmto postupom dostatočne charakterizuje túto vládu ako bandu arogantných, namyslených a zbabelých tupcov," konštatuje vo svojom... Čítať ďalej
07 | 07 | 2021 | Diana Zaťková


„Kovařík bol schopný verejne obviniť Zuriana zo zatajovania informácií o trestnom konaní, no vzápätí ho usvedčila z klamstva písomná komunikácia, z ktorej vyplýva opak. Zurian konal tak, ako mu zákon ukladal! Kovařík klamal a možno sa aj postaral, aby sa nejaké spisy stratili. Kto vie,“ dumá nad celou vecou Belousovová.

Ďalej píše, že tí ktorí kričali, že Slovensko je mafiánsky štát, boli a sú vlastne členovia konkurenčnej mafiánskej organizácie a voľbami získanú moc využívajú na likvidácii konkurencie. „Takže, áno, Slovensko je mafiánsky štát a momentálne prebieha nie vojna policajtov, ale vojna mafiánskych gangov!“ konštatuje Belousovová.


Mafia si vždy do funkcií dosadzuje len svojich ľudí

Podľa Belousovovej je potom jasné, že na normálne riadenie štátu nie sú ani čas, ani ľudia. „Mafia totiž nepotrebuje, aby im niekto videl do karát. Ona vždy do funkcií dosadzuje len svojich ľudí. Najlepšie tých, čo sú už medzi sebou spojení zločinom, ale hlavne poslušných, aj keď hlúpych. Také sú totiž pravidlá bratstva zločinu,“ končí status Anna Belousovová.

Belousovová k ochranke pre Matoviča: Z histórie vieme, kto potreboval ochranu. Tyrani!
„Čoho sa tak boji Matovič? Prejavov lásky a vďaky tých ľudí, ktorým on a jeho spolupáchatelia urobili za rok svojho bačovania zo života peklo? A čo budú robiť po skončení vlády? Chodiť kanálmi, alebo už majú pripravené "záchranné člny" v podobe... Čítať ďalej
04 | 07 | 2021 | Petra Demková