Šokujúce aj úsmevné VIDEO: Žena bez rúška sa postavila na odpor policajtom, ktorí radšej ušli preč!
14 | 07 | 2021 I Jozef Uhlarik

Isté protipandemické opatrenia na Slovensku ešte stále platia. Týka sa to aj nosenia rúšok v uzavretých priestoroch. Tí, ktorí sa tomu nechcú podriadiť, majú problém, ktorý nie raz musí riešiť polícia. Lenže nie raz odíde aj tá s „dlhým nosom“. Policajtom sa tentoraz postavila na odpor žena bez rúška.


Svoje ústavné a zákonné práva poznala žena z videa, ktorá mala problém s SBS-karom v obchodnom reťazci Kaufland. Keďže nemala rúško, muž ju nechcel vpustiť do obchodu a zavolal na ňu políciu. Video zo „zásahu“, ktoré si nahrala samotná žena, zverejnil na sociálnej sieti český profil Rozšířené Vědomí a napísal k nemu aj krátky status.

„Zdieľajte ďalej, ako krásne pani utrela so všetkými zadný otvor. Inšpirujúce pre tých, ktorí sa stále boja. Ultra posratý Česko-Slovenský národ sa už musí prebrať a prestať si nechať * na hlavu,“ píše sa v statuse. Video však stojí za to, pretože odvážna žena sa nielenže nenechala zastrašiť privolaním polície, ale na odpor sa postavila aj samotným mužom zákona.



A to takou formou, že ich doslova „ubila“ argumentami a tí, hoci prišli ako „big borci“, napokon radšej doslova ušli pred ňou preč. Štefan Harabin, známy to bezrúškovec, by mal z tejto jeho odvážnej nasledovníčky isto radosť.

Krčméry to schytal: „Doktor a expert si nasadí rúško aj respirátor a tvrdí, že sa chráni pred covidom?
Profesor Vladimír Krčméry „povýšil“ na úroveň Igora Matoviča. Aj on sa stal jedným z najnenávidenejších Slovákov. Dôvod je každému jasný – koronavírus. Teda nie pandémia ako taká, ale jej popisovanie a najmä odporúčania či už testovania alebo... Čítať ďalej
11 | 07 | 2021 | Jozef Uhlárik