Nechutné: Admin policajnej stránky smútil nad smrťou majora Maisnera, na Lučanského si nespomenul
14 | 07 | 2021 I Jozef Uhlarik

Slovenská polícia dáva na svoj profil zväčša veci, ktoré sú pre ľudí nejakou formou osožné, poučné či informačne dôležité. Teraz sa jej však podarilo niečo, čo pobúrilo Džejnu Kopeckú natoľko, že tomu venovala celý status. Spomenúť si na smrť filmového policajného veliteľa Maisnera a odignorovať smrť ozajstného šéfa polície a generála Lučanského je aj pre ňu priveľké faux pas.


Celá záležitosť, ktorá sa udiala zásluhou admina policajného profilu, je naozaj smutná. Ten totiž v statuse napísal: „Odpočívajte v pokoji, major Maisner." Nebolo by na tom nič až také zvláštne, však Maisner policajný zbor isto niečím preslávil. Aj keď len vo filme. No ten istý admin smrť skutočného policajného šéfa, generála Milana Lučanského doslova odignoroval. A práve táto skutočnosť sa nepáči Džejne Kopeckej, ktorá to v statuse aj patrične skritizovala.
Tento úbohý liberálny admin sa nedokázal s úctou rozlúčiť s generálom Lučanským

„Polícia SR zasa raz v tejto dobe už každý deň dokazuje, aká je plytká a prázdna! Admin tejto stránky, ak napíšete pravdu, neváha váš článok preškrtnúť a veľkým napísať HOAX! Tento pán si veselo na stránku Polícia SR vložil rozlúčku s fiktívnym majorom,“ píše na úvod Džejna. Priznáva, že to bol síce výborný herec a aj jej bude chýbať, ale najviac ju nahnevalo to, že tento úbohý liberálny admin sa nedokázal s úctou rozlúčiť s generálom Lučanským, s kolegom.



„Neváhal však využiť stránku polície na rozlúčku s hercom a ešte aj českým! Dôveryhodnosť tejto stránky je teda na úrovni Matelkovho ´prepáčte´. Čo však môžete čakať od ítečkára z Denníka N! Len kopec sračiek, čo ich naučila Tódová!“ rozohnila sa Džejna Kopecká.

Na záver ešte dodala: „Polícia si tu urobila kabaret a my si máme pomáhať a chrániť sa sami? Kľudne to môžeš, ty jednobunkovec, zasa označiť, ako hoax!!! Ja si už na teba posvietim.“



Generál Lučanský prežil posledné dni života v podmienkach románového Monte Christa
Toto žiadna vyšetrovacia komisia nezverejní. Obraz podmienok, v akých "žijú" väzni v kolúznej väzbe na Slovensku v treťom tisícročí si netrúfol ani len načrtnúť Alexandre Dumas vo svojom slávnom románe. Čítať ďalej
20 | 01 | 2021 | Ivan Brožík