To naozaj? Hovorkyňa ministerstva, ktorá nafúkala v pracovnej dobe je späť!
13 | 07 | 2021 I Diana Zaťková

Bývalá hovorkyňa ministerstva pôdohospodárstva Anežka Šrojty Hrdá si ešte koncom februára narobila poriadne problémy. Nafúkala na pracovisku a vtedajší šéf rezortu sa s ňou nemaznal. Pripitá zamestnankyňa prišla okamžite o miesto. No zrazu je späť a znovu si užíva lukratívne miesto v štátnej správe!


Ako informuje portál EReport, Šrojty Hrdá opäť obsadila lukratívny džob!  Nasledovník bývalého ministra pôdohospodárstva Jána Mičovského, Samuel Vlčan, totiž bývalú hovorkyňu omilostil a dal jej druhú šancu. Znova má lukratívne miesto v štátnej správe.
Pripitá zamestnankyňa je späť

Hovorkyňa a šéfka odboru komunikácie na ministerstve pôdohospodárstva Šrojty Hrdá nafúkala koncom februára 0,62 promile. Ministerstvo začalo škandál riešiť až o pár dní, keď sa o tému začal zaujímať eReport. Vtedajší minister  Mičovský  musel zakročiť a nezodpovedná zamestnankyňa dostala výpoveď.

Laššáková: Odpovede, ktoré mi diktujú novinári hlavného prúdu, neberiem ako samozrejmosť
"Sledujúc svet okolo seba si kladiem viac otázok, než nachádzam odpovedí. Napriek vyššie uvedenému výpočtu, ktorý si naozaj nekladie za cieľ byť úplný, však mám ešte jednu otázku. Znie mi v hlave často a pravidelne. Sú moje názory na určité osoby... Čítať ďalej
13 | 07 | 2021 | Gabriela Fedičová

Nový minister na prešľap "zabudol"

Keď však Mičovského na poste šéfa rezortu vystriedal Samuel Vlčan, na alkoholové fopá Šrojty Hrdej sa pravdepodobne zabudlo. Podľa portálu Topky.sk je totiž opäť šéfkou komunikačného odboru.

Šrojta Hrdá teda znovu pôsobí na staronovom mieste a o svojich alkoholových eskapádach mlčí. „Prepáčte, ale k tomu sa vyjadrovať nebudem,“ cituje portál šéfku odboru.

Šrojta Hrdá v súčasnosti už hovorkyňou ministerstva nie je, no naďalej je riaditeľkou komunikačného odboru. Jej meno už môžete nájsť aj na oficiálnej stránke rezortu.

Problémy s lôžkami na detskej psychiatrii na Kramároch. Ministerstvo to chce riešiť – v budúcnosti!
Pandémia narobila ľuďom obrovské problémy nielen na zdraví, ale aj na psychike. A najmä tej detskej, ktorá je oveľa krehkejšia. Práve počas pandémie narastá na psychiatrii počet detských pacientov. Ide pritom o závažné diagnózy, ktoré potrebujú... Čítať ďalej
13 | 07 | 2021 | Jozef Uhlarik