Šok: Štát očkuje Sputnikom v Bratislave v priestoroch, ktoré vyzerajú ako po bombardovaní!
13 | 07 | 2021 I Petra Demková

Sabotáž očkovania Sputnikom organizovaná štátom. Inak sa nedá nazvať to, čo sa na Slovensku deje. Zatiaľ, čo vakcínami vyrábanými na západe sa očkuje v luxusných veľkokapacitných priestoroch, Sputnik umiestnili do priestorov, pri pohľade na ktoré až striasa.



Ťažko uveriť, že nejde o schválnosť

Na priestory v Bratislave, kde sa očkuje Sputnikom upozornila pani Lucia. „Tak, priatelia, toto Vám musím ukázať!“ napísala na Facebooku. „Dnes som sa bola pozrieť, kde sa u nás v Bratislave očkuje vakcínou Sputnik V. Poliklinika cudzokrajných chorôb na Americkom námestí pri Medickej záhrade. Ostala som v šoku!“ napísala.

Klinika cudzokrajných chorôb
Klinika cudzokrajných chorôb, Štátna nemocnica, Bratislava

Tu vám skôr pichnú Ebolu a horúčku Dengue

Lucia sa pýta, ako je vôbec možné, že sa nejaké zdravotnícke priestory môžu nachádzať v takomto žalostnom stave. „Budova v centre mesta, zariadenie, ktoré má symbolizovať zdravie, hygienu a čistotu európskych štandardov? Ale ako je možné, že niekto rozhodol a odsúhlasil, že v týchto priestoroch bude realizované očkovanie proti ochoreniu Covid 19?“ pýta sa Lucia.

Weis: medzi troma úmrtiami prezidentov je spojitosť. Všetci odmietli vakcináciu obyvateľstva
Advokát Peter Weis komentuje násilnú smrť troch prezidentov krajín tretieho sveta. Spoločným znakom všetkých troch zavraždených prezidentov je, že odmietli teóriu o covidovej pandémii a odmietli očkovanie svojho obyvateľstva. Čítať ďalej
12 | 07 | 2021 | Petra Demková


„Pri vstupe do tejto schátranej budovy nadobudnete už v prvej sekunde dojem, že Vám tu pichnú do zadku Ebolu zmixovanú s horúčkou Dengue, a nie, že Vám tu idú zachrániť život vakcínou! Ošarpané dvere, opadaná omietka na stenách, strašný zápach, rozbité schody, označenie a informačné tabule ako v rozvojovej krajine...“ opisuje Lucia. A nielen to. Upozornila aj na to, že po schodoch schádzali seniori, ktorí mali veľký problém dostať sa na druhé poschodie, kde očkovanie prebieha.
Nádherné veľkokapacitné centrá verzus zbúranisko

Takže zatiaľ, čo sme postavili veľkokapacitné očkovacie centrá, ktoré sú podľa marketingových prezentácií nadštandardné, skvele fungujú a pýšia sa jednoduchým prístupom, parkovaním a celkovo skvelou organizáciou (a toto všetko platíme my všetci!), „to sa už naozaj nenašlo 50m2 na vytvorenie samostatnej bunky, alebo vyhradenie 1 dňa v týždni vo veľkokapacitnom centre pre záujemcov o Sputnik?“ pýta sa Lucia.

Tá hovorí o nedôstojnej segregácia a upozorňuje, že aj občania, ktorí majú záujem o Sputnik, rovnocenne prispievajú nielen do zdravotného systému ale aj k toľko ospevovanej kolektívnej imunite.

Klinika cudzokrajných chorôb
Klinika cudzokrajných chorôb, Štátna nemocnica, Bratislava

Záujemcom o očkovanie Sputnikom sa ani nikto neozýva

Do redakcie sa nám ozvali aj viacerí ľudia ktorí tvrdia, že sa na očkovanie Sputnikom už dávno prihlásili ale doteraz sa im nikto neozval. Štát pritom cez médiá tvrdí, že o očkovanie Sputnikom nie je prakticky žiaden záujem. Nikto však nepovie tú druhú stránku veci – že tento stav je výsledkom cieleného niekoľkomesačného konania kompetentných.

Zdá sa, že sa pozeráme na ďalší dôkaz toho, že tu nejde o zdravie.

V jeden deň Lengvarský kombinovanie vakcín povolil, a zároveň pred ním varovala hlavná odborníčka WHO!
13 | 07 | 2021 | Peter Sulek