Slota nás varoval: Keď dáte takémuto bláznovi hlas, Boh chráň SR! Belousovová však viní jeho (VIDEO)
13 | 07 | 2021 I Tibor Sipos

Bývalý predseda SNS Ján Slota, známy svojimi alkoholovými a korupčnými kauzami, varoval Slovákov už pred takmer desiatimi rokmi. Na začiatku roku 2012 odišiel z diskusnej relácie RTVS práve vďaka expremiérovi a súčasnému ministrovi financií Igorovi Matovičovi. Bývalá poslankyňa NR SR má však na to svoj názor.



Chyba Jána Slotu

Podľa Anny Belousovovej je aj Slotova chyba, že sa človek ako Igor Matovič dostal na kreslo premiéra. Reagovala tak na príspevok facebookovej stránky Blok investigatívnej žurnalistiky, kde Slotove slová po takmer desiatich rokoch pripomenuli.

"Keby Slota a ďalší, jemu podobní nemali na krku toľko korupčných káuz a namiesto biznisu sa venovali politike, nemuseli by sme mať teraz bláznov na čele štátu. Ľudia volili Matoviča a spol kvôli znechuteniu z arogancie a korupcii niektorých predchádzajúcich politikov," trafila do čierneho Belousovová v komentároch.
Boh chráň Slovensko



Do diskusnej relácie RTVS boli okrem iných politikov pozvaní aj spomínaní Slota a Matovič. Prvý menovaný sa vtedy neudržal a nechal sa vyviesť z miery slovami expremiéra.

"S takým chrapúňom nebudem sedieť pri jednom stole", vstal a odopol si mikrofón pred kamerami. "Ak ľudia dajú takémuto idiotovi a bláznovi, človeku ktorý patrí na psychiatriu hlas, tak Pán Boh nech opatruje Slovenskú republiku," dodal popri tom, ako opúšťal štúdio. Pár "milých" slov adresoval aj moderátorke, ktorej odkázal, "nech sa ide dať tiež liečiť".

Čaputová považuje Matovičovu nečinnosť za nepochopiteľnú: Ministri by si to mali vysvetliť, tvrdí
12 | 07 | 2021 | Tibor Sipos