Protest a „skúška z Ústavy“ pred domom Jána Mikasa! Kedy? V stredu 14. júla od 17.00 hod
13 | 07 | 2021 I Jozef Uhlarik

Slováci sú veľmi nespokojní. Ich hnev sa najviac obracia na tých, ktorí im, okrem vlády, spôsobujú najväčšie príkoria. Zákazov a obmedzení už majú dosť, navyše ak vidia, že tí, ktorí sú za ne zodpovední majú „úplne iný režim“. Marek Pospíšil preto v statuse vyzýva na protest pred domov ďalšej veľmi známej a najmä hodne nenávidenej tváre.


Tou tvárou je hlavný hygienik Ján Mikas. Aj on odporúčal Slovákom radšej na dovolenku necestovať nikam do zahraničia, no bol medzi prvými, ktorí vypadli na začiatku prázdnin do Chorvátska. Čuduje sa hádam ešte niekto, že ho Slováci nenávidia? Príkorí im totiž už narobil viac ako dosť a ochranka, ktorú mal pred časom dostať, bola zrejme iba preto, že ho naši ľudia priam „milujú“.

Marek Pospíšil v statuse na svojom facebookovom profile zverejnil obrázok, z ktorého sa čitateľ dozvie, že zajtra, teda v stredu 14. júla sa od 17.00 hod bude konať pred Sekurisovou 14 Bratislava „skúška“ z Ústavy „športovca“ Mikasa... „Aj nezaočkovaní majú svoje práva!!! Pozvaný: pod barák Mikas“ píše sa na obrázku. Ako vidieť, po profesorovi Krčmérym a doktorovi Jarčuškovi je to ďalšia „tvár pandémie“, pred ktorého domov sa bude konať protest a zároveň padať nepríjemné otázky.



„Vy jedni smradi! Skončíte v base!“ kričali protestujúci pred domom doktora Jarčušku (VIDEO)
Nahnevaní Slováci sa nechceli „rozprávať“ len s profesorom Vladimírom Krčmér. Ich kroky viedli aj pred panelák, v ktorom má bývať doktor Pavol Jarčuška. Vo videu na sociálnej sieti Miloš Goga ukazuje, že aj v Košiciach bolo pomerne... Čítať ďalej
11 | 07 | 2021 | Jozef Uhlárik