Peková: Covid je šmejd z laboratória, toľko mutácií nemá predchodcu v zvieracej mikrobiológii (VIDEO)
13 | 07 | 2021 I Tibor Sipos

Koronavírus vznikol v laboratóriu, stojí si za svojím mikrobiologička Soňa Peková. Dospelí i deti podľa nej prišli počas pandémie o slobodu a nechali sa zblbnúť politickými faktormi. O očkovaní molekulárna genetička tvrdí, že vakcinácia proti "laboratórnym šmejdom" je absurdná, informuje CNN Prima.



Mnoho mutácií

"Koronavírus má strašne veľa chýb, čo sú tie rôzne mutácie a vlny. Odlišné správanie je bezprecedentné a nemá predchodcu v humánnej ani veterinárnej mikrobiológii. Všetko ukazuje na to, že koronavírus je laboratórneho pôvodu," vyhlásila Peková v rozhovore pre Nadačný fond Svedomie národa.

Prečo si je istá, že bol vytvorený umelo? "Keď pracovisko vo Wu-chane publikovalo svoje poznatky, všimla som si oblasti, ktorá sú netopierím vírusom vzdialené. Bol tam genóm, ktorý klastroval do jednej skupiny zo SARS vírusov, ktoré sú s najväčšou pravdepodobnosťou laboratórne. Tento genóm následne Čína zaprela," šokuje Peková.


Vírus nie je reďkovka

Koronavírus sa replikuje extrémne rýchlo, z čoho usudzuje, že nie je prírodného pôvodu a niekto "doň siahol". Názor, že vírus nie je modifikovaný, považuje Peková za smiešny. "Vírusy sa nepestujú ako reďkovky. Pestujú sa preto, že s nimi človek chce niečo konkrétne robiť. Nechcem na niekoho ukazovať prstom. Mojím cieľom je, aby sa táto environmentálna katastrofa neopakovala," podotkla.

Najvyšší správny súd ČR úplne odmietol pandemické vládne opatrenia
"Nie je možné pripustiť, aby sa v demokratickom právnom štáte stal minister zdravotníctva (hoci s dobrými úmyslami) dokonca bez vyhlásenia núdzového stavu osobou obdobnou rímskemu diktátorovi s rozsiahlou možnosťou regulovať ľudské správanie," píše... Čítať ďalej
12 | 07 | 2021 | Ivan Brožík