Nezaočkované deti nebudú môcť ísť do školy? To, čo odkazujú ľudia ministrovi Gröhlingovi si bude asi dlho pamätať
13 | 07 | 2021 I Jozef Uhlarik

Budú môcť ísť do školy iba zaočkovaní starší žiaci? A ako to vlastne bude na začiatku nového školského roka? Toto sú vážne otázky, ktoré ale pri úvahách ministra Gröhlinga, že do tried by mali byť vpustení iba zaočkovaní naberajú obludné rozmery. V statuse na sociálnej sieti to kritizuje aj Džejna Kopecká.


Pred deťmi sú síce ešte takmer celé prázdniny, minister školstva Branislav Gröhling sa však už pripravuje na začiatok nového školského roka. Prirodzene, aj on pokračuje v nastolenom trende šialeného očkovania, a tak zastáva názor, že nezaočkované staršie deti budú mať problém nastúpiť do školy. Toto však v statuse absolútne odsúdila Džejna Kopecká, ku ktorej sa v diskusii pridalo množstvo Slovákov a Sloveniek.
Nemáš absolútne právo určovať, aké očkovanie má mať moje dieťa!

Džejna Kopecká začala svoj status naozaj netradične ministra školstva Branislava Gröhlinga nazvala snúbenicou Richarda Sulíka.Snúbenica Sulíka, dnes vyhlásil, že aby sa deti vrátili do škôl, musia byť zaočkované!!!! Odkiaľ sa v tejto vláde berie toľko infektológov a imunológov???“ pýta sa v úvode Džejna a vzápätí rázne dodáva: „Tak ma dobre počúvaj, ty kaderník!!!! Za dieťa je do 18 rokov zodpovedný rodič!!!! Ty nemáš absolútne právo určovať, aké očkovanie má mať moje dieťa!!! Neopováž sa robiť očkovaciu kampaň v škole!!!! Ak, tak jedine z rodičmi!!! Okamžite začnite rešpektovať zákony a Ústavu!!!“

Pavel Hirax Baričák: Očkovanie detí? Začínam mať obavy, že zdravý rozum je vytesnený
02 | 06 | 2021 | Gabriela Fedičová


„WHO jasne zakázala očkovať deti a tehotné ženy!!!“ pripomína Džejna ministrovi, ktorému odkazuje, že keby si „prachy“ radšej venoval na vzdelávanie a nie na nejaké experimenty. „Moje dieťa pôjde riadne do školy, bez rúška, nezaočkované a ty mi ho nebudeš diskriminovať!!! Už si pochopil vyjadrenie Európskej únie, že nemôžete ľudí selektovať??? Ak nie, daj mi termín a ja ako matka, ti to prídem vysvetliť!!!! Môžeš ma pritom aj očesať,“ píše na samý záver poriadne ostrého statusu Džejna Kopecká. Ministrovi však „nenakladá“ iba ona, ale aj viacerí diskutujúci pod jej príspevkom.

Doktor Lipták šokuje: U ľudí, ktorí nie sú rizikoví, ale aj u detí, je očkovanie nezmyslom! (VIDEO)
Peter Lipták je praktický lekár, ktorý síce nepracoval počas najväčšej pandémie v nemocnici, zato s pacientami s koronavírusom sa vo svojej ordinácii stretával. Priznal zo aj v rozhovore, ktorý je zverejnený vo videu v statuse Tomáša... Čítať ďalej
15 | 06 | 2021 | Jozef Uhlarik

Hitlerovské diktátorské metódy a nastoľujú ich takýto tupí amatéri

„Presne tak, tento milovník kakaových teplých venčekov a plagiátor, čo sa vyučil za kaderníka ide diktovať rodičom a selektovať deti? Segregácia sa už začala, hitlerovské diktátorské metódy a nastoľujú ich takýto tupí amatéri: školstvo je rukách plagiátora. Na hlavu! Tak, ako prezentuje ako kaderník svoj „účes“, tak aj riadi tento štát...,“ píše Sindy Sindy. „Mimochodom, je to pôvodne obuvník, tento minister... Pamätám si jedného krajčíra vo vysokej funkcii, tiež pekný prúser...,“ dodáva Vlado Jurča. „Tento exzot ničí naše školstvo vôbec by nemal byť ministrom školstva. On nevie čo je to mať deti s čo je to báť sa o svoje deti. Ruky preč od našich detí a vnúčat ty zmrd zapredaný,“ poriadne v komentári priostrila Blažka Zacharová.



„By som ho za....la, ak by moje dieťa nemohlo vstúpiť do školy... Riť mu natrhnem ja!!! Vakcínou... nech si ju napchajú aj do uší, keď ju nemajú kam minúť... Venujte Afrike... blázni,“ ide v podobnom duchu Janka Škvarková. „Takýto duševný žobrák, čo nemá ani adekvátne vzdelanie ide niekomu rozkazovať? No veľké prt. Tam ťahaj do školy dement a uč sa! Preštuduj si Ústavu o práve na vzdelanie. Chrapúň,“ nezaostáva v invektívach ani Valéria Šimková. „Dúfam, že už Slováci prečítali koho si zvolili. Vždy som vravel, zlatý Fico. Že sa za Fica kradlo je mi jasné, ale táto amatérska vláda už za rok narobila také ekonomické škody čo Fico za 10 rokov. Teraz sa nekradne už? Za Fica bolo čo kradnúť, ale títo za dva roky Slovensko zruinujú,“ pridáva svoj ostrý koment Jaroslav Gyepes. „Moje dieťa nebude žiadny lgbt kaderník diskriminovať. Keď si spraví svoje, ak sa mu podarí, tak nech si selektuje svoje. Moje deti nebudú pokusné myslí žiadnemu zapredancovi,“ zaklincoval to celé Peter Bukovinský.

Šokujúce VIDEO o vakcinácii. Nielen dospelých, ale aj detí, proti čomu sa postavilo 120 rakúskych lekárov!
Na Slovensku sa rozpútalo doslova vakcinačné šialenstvo. Komu nepichli vakcínu proti koronavírusu, ten je akoby nepriateľom všetkých „zodpovedných“. To, čo sa deje s vakcináciou u nás, si všimli už aj v susedných Čechách, na čo poukazuje aj Iza... Čítať ďalej
10 | 07 | 2021 | Jozef Uhlárik