Jackie Chan: "Aj ja chcem byť komunistom"
13 | 07 | 2021 I Diana Zaťková

Hongkonská legenda akčných filmov Jackie Chan chce uspokojiť svoju „túžbu“ vstúpiť do Komunistickej strany Číny (CPC) a "vyhrievať sa v jej veľkosti“, uvádza sa v nedeľnej správe čínskeho denníka Global Times.


Denník uviedol, že Chan sa vo štvrtok v Pekingu zúčastnil  sympózia, "ktoré vyzvalo čínskych filmárov zdieľať svoje myšlienky, pokiaľ ide o hlavný prejav najvyššieho čínskeho vodcu 1. júla k stému výročiu založenia CPC".
Chce byť členom komunistickej strany

Global Times uviedol, že Chan, ktorý je zároveň podpredsedom Čínskej filmovej asociácie, vyjadril nielen svoj „hrdý pocit, že je Číňanom“, ale ukázal aj svoju túžbu po CPC, informuje Breitbart.

"Vidím veľkosť CPC, ktorá prinesie to, čo hovorí a čo sľubuje, za menej ako 100 rokov, len za niekoľko desaťročí," uviedol Chan.

Niekoľko ľudí sa predávkovalo Ivermektínom. Iní užívali variant pre zvieratá
Už niekoľko ľudí sa podľa českého Štátneho ústavu pre kontrolu liečiv (ŠÚKL) predávkovalo liekom s obsahom Ivermektínu. Ten sa používa ako antiparazitikum a experimentálne bol podávaný pri liečbe koronavírusu. Niekoľko ľudí tiež užívalo veterinárny... Čítať ďalej
12 | 07 | 2021 | Tibor Sipos


"Chcem sa stať členom CPC", pokračoval pred ocenením čínskych komunistických bojovníkov, ktorí sa počas druhej svetovej vojny postavili proti Japonsku.

Chan údajne uviedol, že „bol ohromený odolnosťou a duchom Armády ôsmej cesty, vojenskej sily, ktorá pod vedením CPC bojovala proti japonským útočníkom počas vojny odporu proti japonskej agresii (1931 - 1945)“ a „bol dojatý statočnosťou vojakov“.
Chan je v Číne vítaný

Nie je to prvýkrát, čo bol Chan, vlastným menom Fang Shilonghas, vybraný komunistickými diktátormi, ktorí vládnu Číne.

Deti zaplavili nemocnice na Novom Zélande, lebo kvôli Covid opatreniam stratili imunitu. V zime to môže čakať aj nás
Lekári tvrdia, že deti neboli vystavené množstvu chýb kvôli blokovaniu, dištancovaniu a neustálym používaním dezinfekčných prostriedkov a ich imunitný systém tým trpí, informuje Guardian. Čítať ďalej
12 | 07 | 2021 | Diana Zaťková


V roku 2019 strana hostila „karneval oslavujúci rozmanitosť“ v Pekingu, ktorý obsahoval štátom schválené Chanove vystúpenia.

Na ceremónii tento horlivý protiamerický čínsky nacionalista s radosťou vystúpil, ako aj ďalší umelci na Západe menej známi, napríklad „Jung Ji-hoon (známy ako „Rain“) z Južnej Kórey, Do To Hoa z Vietnamu a Lim Jun Jie (známa ako „JJ Lin“) zo Singapuru. “

Chan sa v žiadnom prípade nijako nedotýkal represií voči Hongkongu a jeho obyvateľom zo strany CPC ani neutíchajúcej situácie Ujgurov, ktorí boli zadržiavaní v koncentračných táboroch po celej Číne len kvôli svojej náboženskej viere.

Sex predáva? Francúzsko zaplavili plagáty na propagáciu vakcín. Pripomínajú skôr reklamu na kondómy
Francúzska vláda začala novú plagátovú kampaň zameranú na bozkávajúce sa páry a účastníkov večierkov v snahe dosiahnuť, aby boli vakcíny proti Covidu pre mladých ľudí atraktívnejšie, informuje portál Breitbart. Čítať ďalej
12 | 07 | 2021 | Diana Zaťková