V Trnave v nedeľu po očkovaní v priebehu pol hodiny odpadli traja ľudia!
12 | 07 | 2021 I Jozef Uhlárik

A je to tu! Ako sa ukazuje, to, že ľudia musia po očkovaní proti Covidu čakať ešte štvrť hodinu na mieste má svoje opodstatnenie. Fotky, ktoré na sociálnej sieti zverejnil muž z profilu Don Vajlo ukazujú, ako na nedeľnom očkovaní v Trnave odpadávali ľudia.


Lekári a odborníci síce pripúšťajú, že niektorí ľudia môžu mať po vakcinácii isté problémy a nežiadúce účinky, no keď na vlastné oči vidíte ako ľudia odpadávajú, na pohode vám to rozhodne nepridá. Na svojom profile zverejnil Don Vajlo dve fotky z nedeľného očkovania v Trnave, ktoré mu poslal jeho kamarát.

Ako Don Vajlo v kratučkom statuse píše, že v priebehu pol hodiny odpadli v priestoroch trnavské centra, kde prebiehalo očkovanie, po aplikácii vakcíny traja ľudia. „Aktuálne dnes Trnava očkovanie, 3 ľudia odpadli behom pol hodiny po očkovaní,“ píše v statuse Don Vajlo. Očkovanie na Covid teda zrejme nie je až také jednoduché ako sa to niektorí jeho propagátori snažia tvrdiť. Organizmus niektorých ľudí ho nemusí zvládnuť, a tak je na každom človeku, pre čo sa rozhodne. Nútený do ničoho, teda ani do očkovania, by však rozhodne byť nemal.



Zástupkyňa generálnej riaditeľky WHO šokuje: Očkovanie zabíja a príčiny sa tutlajú!
Je toto vôbec možné? U nás prepuklo doslova očkovacie šialenstvo a zástupkyňa generálnej riaditeľky WHO doktorka Soumya Swaminathan nechala doslova vybuchnúť „bombu“. Podľa nej očkovanie zabíja a príčiny sa jednoducho radšej... Čítať ďalej
03 | 07 | 2021 | Jozef Uhlarik