Roman Michelko: Ľudia už nedovolia, aby im politici skákali po hlave. Chápu, že sú klamaní a zavádzaní!
12 | 07 | 2021 I Gabriela Fedičová

Sú Igor Matovič a Boris Kollár skutoční bojovníci za referendum? Podľa Romana Michelka nie sú ničím iným, ako pokrytci. Ich reakcie sú krajne falošné. Predseda hnutia OĽaNO Igor Matovič a dokonca ani šéf poslaneckého klubu Michal Šipoš nepoznajú program s ktorým kandidovali do parlamentných volieb a fungujú spôsobom kam vietor, tam je plášť.


Najzásadnejšia udalosť týždňa, ktorá bude možno témou celého leta je zrušenie referenda, tvrdí Roman Michelko. V najnovšom príspevku, ktorý zverejnil na youtube rozoberá tri zásadné témy, ktoré hýbali verejnou mienkou počas uplynulého týždňa. Referendum 2021, situácia o uzatvorení a kontrole hraničných priechodov a Imreczeho úloha kajúcnika.
Matovičov gýč, ktorý až bolí

Roman Michelko sa prvýkrát pokrytectvu a populistickým Matovičovým vyjadreniam ohľadom referenda venoval už 8. júna. „Matovič sa chytil do pasce. Je veľmi ľahké dokázať, či to, čo tvrdí, myslí naozaj vážne. Alebo je to iba jeho  podlá, účelová, absolútna, primitívna a falošná hra,“
Michelko: Megafarizej Matovič vycítil nevôľu voličov, Fica má za brata, ale môže dokázať či to, čo hovorí myslí vážne
Rozhodnutie Ústavného súdu SR (ÚS SR) o referende k predčasným parlamentným voľbám opäť rozdelilo spoločnosť. Podľa Michelka sa rozhodnutím iba potvrdili signály a predpoklady o tom, ako dopadne. Zároveň poukazuje na obrovské farizejstvo Matoviča,... Čítať ďalej
08 | 07 | 2021 | Gabriela Fedičová
Michelko. Dnes poukazuje aj na niečo viac. Na program hnutia, ktorým OĽaNO kandidovali do volieb a mávali ním pred nosom bežných ľudí a dopĺňali hashthagom úprimnepreľudí. Dnes tým ľuďom, ktorí im uverili napľuli do tváre.

V programe hnutia OĽaNO je napísané, že nebude možné vyhlásiť referendum vo veci skrátenia volebného obdobia NRSR. "Ľavá ruka nevie, čo robí pravá. Mentálne úroveň poslancov OLANO je taká, že netušia s čím išli do volieb. Nepoznajú vlastný program. Dokonca sa nevedia dohodnúť. Matovič a Šipoš sú za referendum, kým ich kolega Vetrák je zásadne proti," vysvetľuje Roman Michelko.

Michelko: Megafarizej Matovič vycítil nevôľu voličov, Fica má za brata, ale môže dokázať či to, čo hovorí myslí vážne
Rozhodnutie Ústavného súdu SR (ÚS SR) o referende k predčasným parlamentným voľbám opäť rozdelilo spoločnosť. Podľa Michelka sa rozhodnutím iba potvrdili signály a predpoklady o tom, ako dopadne. Zároveň poukazuje na obrovské farizejstvo Matoviča,... Čítať ďalej
08 | 07 | 2021 | Gabriela Fedičová

Vláda, čo sa týka delenia ľudí narazila

Viacero uzavretých priechodov nakoniec museli otvoriť. "Slováci konečne zdvihli hlavu a nenechali si po nej šliapať. Otázne je, dokedy im to vydrží. Teraz hádžu členovia vlády vidly a ako prvý Boris Kollár. "On, aj keď je dlhodobo súčasťou koalície, počúva čo ľudia chcú a čo nie. A keď sa mu zdá, že vláda prestrelila, tak zasiahne. Vie, žeby mohol stratiť voličov," hovorí Roman Michelko.
František Imrecze aj Ľudovít Makó to hrajú na dve strany

"Výpoveď Františka Imreczeho bola veľmi opatrná," tvrdí Roman Michelko. Tvrdenia Imreczeho boli podľa neho veľmi opatrné. Poukazujú na to, že finančná správa možno bola politicky zneužívaná, ale zároveň nikdy neuviedol, že by dostával priame pokyny od Roberta Fica či Roberta Kaliňáka. Stretnutia podľa Michelka opísal Imrecze iba ako informatívne.

"Veľmi podobne vypovedal aj Ľudovít Makó. Vyzerá to tak, že František Imrecze aj Ľudovít Makó to hrajú na dve strany. Spolupracujú s vyšetrovateľmi, ale bez toho, aby potopili Roberta Fica. Zrejme rátajú s tým, že sa situácia môže čoskoro obrátiť, a tak nechcú spáliť všetky mosty," tvrdí Roman Michelko vo videu na youtube kanály.

Roman Michelko je politológ, spisovateľ, a publicista.

"Nikto z politikov referendum nechce! Prišli by o dobré jedlo a bidlo," tvrdí sociológ Haulík
"Že by mali politici naozajstný záujem o referendum, o tom silne pochybujem. Nikomu z vládnych strán by referendum neprospelo. Ak by oň mali naozajstný záujem, netreba robiť takéto veľké kolotoče. Opozícia by podporila keby sa na najbližšej schôdzi... Čítať ďalej
12 | 07 | 2021 | Gabriela Fedičová