Heger zavádza: Občania by sa mali konečne dozvedieť, kde je tých "8 miliárd na Covid-19"
12 | 07 | 2021 I Tibor Sipos
Buď nevie počítať alebo klame! Vyhlásil to o predsedovi vlády Eduardovi Hegerovi člen opozície Ladislav Kamenický. Narážal tým na sumu, ktorú uviedol, keď vyčísloval celkové náklady na pandémiu COVID-19.

"Vláda vraj dala na pandémiu COVID-19 8 miliárd eur!? Problémom je, že to ľudia nijako nepocítili," zdôraznil Kamenický na Facebooku. Podľa neho fakt, že Heger nepreukázal žiadny podrobný rozpis týchto nákladov nie je žiadna náhoda. "Aby sa nedalo poukázať na to, ako veľmi Heger zavádza," tvrdí s tým, že z 8 miliárd eur vedel premiér nahrubo vyčísliť len 3,75 miliardy. "Nezabúdajme, že v tejto sume je aj trištvrte miliardy za desiatky miliónov nezmyselných antigénových testov," dodáva smerák.



"Namiesto HEGEROVEJ PROPAGANDY, nech už konečne vláda vyčísli SAMOSTATNE za rok 2020 a samostatne za rok 2021 DETAILNÉ položky výdavkov, aby sa občania reálne dozvedeli, za čo sa minuli ich peniaze na Covid-19 s poznámkou, či majú alebo nemajú vplyv na štátny rozpočet na hotovostnom princípe a v metodike ESA2010," uviedol s tým, že pomoc vlády SR ľuďom počas pandémie bola jedna z najnižších v EÚ. "A to už nezmení ani Hegerova propaganda," uzavrel.

Chmelár o zmarenom referende: Vládnu nám politickí hochštapleri bez náznaku štátnického uvažovania
11 | 07 | 2021 | Tibor Sipos