Gáborík kúpil jachtu od exministra Miškova: Ten si ju zadovážil rok po pôsobení vo funkcii za 1,2 milióna eur
12 | 07 | 2021 I Tibor Sipos

Týždňový pobyt za 54-tisíc eur! To je minimálna suma za týždňový letný pobyt na luxusnej jachte Aurum Sky, ktorú si bývalý reprezentant Marián Gáborík vlani prenajal. Podľa informácií Plusky sa však tento rok už plavil na vlastnej. Kúpiť ju mal pritom od exministra Juraja Miškova, ktorý šéfoval rezortu hospodárstva vo vláde Ivety Radičovej. 


Bývalý hokejista sa rozhodol prevetrať luxusnú jachtu v hodnote približne milión eur v Chorvátsku na Jadranskom mori. Posledné júnové dni tak strávil za zvuku morských vĺn v okruhu svojich najbližších - manželky Ivany a dcérky Belly.

Predošlý majiteľ rozľahlej jachty, exminister Miškov, si ju zhodou okolností zaobstaral rok po nástupe do kresla ministra hospodárstva, teda v roku 2011. Vysoliť mal vtedy za ňu až 1,2 milióna eur. V roku 2012 úrad opustil, keď sa k moci opäť dostal expremiér Robert Fico.


Brahma

Bronzovo-zlatá jachta s názvom Sessa C68 exminister pomenoval Brahma. Sedemciferná suma, ktorú si Miškov od Gáboríka s kľudným svedomím mohol vypýtať, pritom nie je tak prehnaná, ako sa zdá. Obsahuje totiž luxusnú obývačku, až štyri priestranné kajuty s kúpeľňami či kuchyňu v plnej výbave.

Ostanú kamaráti aj po tomto? Miezga neľútostne zosmiešnil Jakaba pred Gáboríkom aj verejnosťou!
Ďalším hosťom v relácii bývalých hokejových reprezentantov Gáboríka a Valábika, ktorá nesie názvom Boris a Brambor, sa stal obľúbený herec Marián Miezga. Ten však prezradil niečo, z čoho jeho kolega a bývalý spolužiak Robo Jakab nemusí mať zrovna... Čítať ďalej
12 | 02 | 2021 | Timotej Dudka