Belousosová: To, čo spravili kotlebovci na sobotnom proteste nie je nič iné ako parazitizmus
12 | 07 | 2021 I Jozef Uhlárik

Sobotný protest v Bratislave sa podľa mnohých jeho účastníkov zvrhol na propagáciu strany ĽSNS. Marián Kotleba a jeho prívrženci to „zariadili“ tak, aby ich bolo všade vidieť, a takmer nikto okrem nich sa k slovu nedostal. To, ako sa zachovali kritizuje v statuse aj expolitička Anna Belousovová.


Mal to byť celonárodný protest na vyjadrenie nespokojnosti Slovákov nielen s očkovaním, ale tiež s ďalšími vecami, no zmenilo sa to na jednu veľkú „akciu“ kde boli hlavnými persónami kotlebovci. Kritika sa za to na nich zniesla prakticky zo všetkých strán, no zrejme im to nevadí, lebo účel svätí prostriedky. Oheň a síru za to v statuse chrlila aj Anna Belousovová, predsedníčka strany Národ a Spravodlivosť.
Tieto protesty musia byť v prvom rade o ľuďoch a o zjednocovaní národa

„To čo urobil Kotleba a spol. na sobotňajšom proteste, sa nedá nazvať inak ako sabotáž,“ píše na rovinu v úvode Belousovová a dodáva, že pokiaľ vie, tak protest bol zvolávaný aktivistami, nie politickými stranami. „To že kotlebovci svojvoľne a egoisticky zaplavili zhromaždenie protestujúcich straníckymi zelenými zástavami a svoje stranícke šiatre si postavili rovno na tribúnu nie je nič iné ako parazitizmus - snaha privlastniť si cudziu akciu a vytĺkať sebecky len vlastné politické body. Krátkozraké a sebecké!“ soptí bývalá šéfka národniarov, podľa ktorej to nie je prvý raz čo sa takto Kotleba prejavil. „Spomeňme si na prezidentské voľby. Jeho nominácia mala jediný cieľ - urobiť reklamu vlastnej strane, aby sa mu to zúročilo v parlamentných voľbách. On svoj cieľ splnil.



Jeho strana si polepšila. A vôbec ho nezaujímalo, že prehralo Slovensko, pretože vďaka rozdeleným hlasom národných voličov sa prezidentkou ľahko už v prvom kole stala Čaputová,“ konštatuje expolitička, ktorá má vraj doteraz pochybnosti, či to Kotleba neurobil vtedy práve s týmto cieľom. „To že v sobotu „ukradol“ protest môže mať za následok, že ho zadusil v zárodku. Ich zelené zástavy sú im presnejšie ako štátna vlajka. Doslovne aj symbolicky. Nehovorím, že politici na podobné protesty nepatria. Sú tiež občania a my sme stále parlamentná demokracia. No tieto protesty, ak majú niečo zmeniť, musia byť v prvom rade o ľuďoch, o zjednocovaní národa a politikom, ktorí to so Slovenskom myslia dobre by v tejto dobe svedčala pokora!“ myslí si šéfka strany Národ a Spravodlivosť. „Nie pchať do popredia vlastné ego. Kto to nepochopil, nie je použiteľný ďalej,“ píše na záver svojho „ohnivého“ statusu Anna Belousovová.

Škodí slovenským záujmom! Kotleba si vraj sprivatizoval sobotný protest a spolitizoval ho
V sobotu 10. 7. sa konal protivládny protest proti očkovaniu a šikanóznym opatreniam. Akcia vyzerala sľubne a úspešne. Už večer sa však na Facebooku začali objavovať príspevky nahnevaných účastníkov, ktorí sa sťažovali, že protest si sprivatizovali... Čítať ďalej
11 | 07 | 2021 | Petra Demková