Rasťo Piško o účastníkoch protestu: Čvarga, bruchatí tatkovia v maskáčoch, tetky mečiarovskej éry
11 | 07 | 2021 I Petra Demková

Bývalý „humorista“ Piško sa opäť pokúša o vtip. V centre Bratislavy v sobotu stretol zopár účastníkov protestu, ktorí sa mu nepáčili. To mu nebránilo v tom, aby hodil všetkých nahnevaných občanov do jedného vreca. Opísal ich ako potetovanú čvargu a spodinu.



Výkvet slovenskej čvargy

Piško obšťastnil svet svojou úvahou na sociálnej sieti. Zaujímavé na jeho opise účastníkov protestu je, že znie skôr ako opis účastníkov Pohody či dúhového Pridu.

„Výkvet slovenskej čvargy opäť raz svojou návštevou poctil naše hlavné mesto! Prepáčte, ale inak to napísať neviem. Mal som to šťastie, že čosi po 14.00 som sa vybral na nákup do potravín. Už na Obchodnej som uvidel dvoch do pol pása obnažených mužov. Neboli to bezdomovci, lebo tí takéto veci nerobia." začal príspevok na Facebooku humorista.

Slovensko opäť povstalo. Pred úrad vlády prišli tisícky nespokojných a nahnevaných Slovákov (VIDEO)
A majú čo chceli!? Do Bratislavy sa dnes „nahrnuli“ tisícky nespokojných Slovákov. Rozhodli sa vyjadriť nesúhlas v vládou a jej krokmi. Dôvodov na protesty bolo viac. Medzi hlavné patrili nezmyselné a šikanózne opatrenia vlády. Ľudia sa búrili aj... Čítať ďalej
10 | 07 | 2021 | Jozef Uhlárik


Piškov prípsevok
Príspevok R. Piška na Facebooku. Zdroj: FB R. Piška. Screenshot.

Zelené mozgy bez rúšok, tetovanci a punkeri

Následne pokračuje opisom toho, čo videl v okolí prezidentského paláca. Do obchodu podľa jeho slov vstúpili „zelené mozgy“. Čo však bývalého humoristu nahnevalo ešte viac, vraj nemali rúška! „Keď som sa dvoch mladých ľudí opýtal, kde majú rúška, čumeli na mňa ako teľce na nové vráta“ napísal ďalej Piško.

Humorista sa následne vysmieva tomu, že videl účastníkov „nadžgávať sa“ vo vietnamskom bistre. Čuduje sa, že „nacistom“ zrazu nevadia migranti a vysvetľuje, že tí sú na rozdiel od Slovákov pracovití.

Na záver statusu sme sa dozvedeli, že účastníci demonštrácií opäť raz ukázali, ako nemá vyzerať Slovensko. Piško sa pustil aj do opisu výzoru účastníkov: „Bruchatí tatkovia v maskáčoch, tetovanci a punkeri s drôtmi v nose, holohlaví hlavonožci a staré tetky mečiarovskej éry,“ píše, akoby bol skôr účastníkom Pohody.

Na záver doplnil: „Ak má takto vyzerať vlastenectvo a aj sa takíto pomätenci  majú raz dostať k moci, potom je Igor Matovič panna orleánska a súčasná vláda Liga výnimočných.“

Protestujúci v Štúrove odkazujú Mikasovi: Nie si sudca, nie si prokurátor, nás do basy nezavrieš! (VIDEÁ)
Slovensko je opäť na nohách. Také mohutné protestné akcie, aké boli v piatok na viacerých hraničných prechodoch, tu už dávno neboli. Slovač sa jednoducho opäť zomkla a bojuje proti vláde. Proti bezpráviu, proti núteniu do vakcinácie. Aj proti... Čítať ďalej
10 | 07 | 2021 | Jozef Uhlárik

Dva metre pomätenca Piška

Rasťo Piško je súčasťou kultúrnej obce, ktorú vláda Igora Matoviča totálne zdevastovala. Napriek tomu očividne ešte stále považuje za najväčší problém Slovenska „mečiarovskú éru“. A Matovič, ktorý hercom už rok ukazuje prostredný prst, je preňho prijateľnejší ako občania, ktorí išli bojovať v sobotu na ulicu aj za jeho práva.

Voľakedy známy humorista namiesto toho, aby stál na námestí v prvom rade, tak ako to robili on a jeho kolegovia v časoch protestov Za slušné Slovensko, dnes opäť raz okydáva Slovákov a kvôli niekoľkým nedobre oblečeným a upraveným účastníkom znevažuje celý protest.

Rasťo Piško medzičasom zo svojho Facebooku svoj odvážny status zmazal. Hanbí sa za svoj názor?

Radovan Bránik len krúti hlavou nad uzavretými hranicami: Vláda dosiahla presný opak
10 | 07 | 2021 | Tibor Sipos