Jara Slávika ani v ťažkých časoch neopúšťa humor: Zlodeji a banditi držia spolu. Tak, ako u nás... (VIDEO)
11 | 07 | 2021 I Jozef Uhlárik

Slováci poznajú Jara Slávika ako jedného z porotcov televízneho zábavného projektu Česko-Slovensko má talent. On však má aj svoju televíznu reláciu pod názvom Prikázané uvoľnenie. Glosuje v nej i čo-to z diania na Slovensku. A veru je na čom sa zabaviť.


Jaro Slávik toho už v MALL TV narozprával veľa, no tentokrát si zobral na paškál naozaj „ťažké kalibre“. V relácii Čo sa to deje v našom štáte rozoberá všetko možné aj nemožné. Nielen kolúznu väzbu, ale i rozličné kauzy spojené napríklad s ministerkou spravodlivosti či výroky našich „slávnych“ politikov.

Vo videu (TU) z vysielania sa Jaro Slávik dotkol zábavnou formou naozaj hromady pálčivých tém, ktoré hýbali v poslednom období Slovenskom.
Náš štát bol a stále je polomafiánsky

Ilustračné foto. Zdroj screenshot malltv


Ako sám na úvod relácie priznáva, dovolil si tentokrát spraviť akúsi súkromnú investigatívu. Začína tým, že vo väzbe je kopec ľudí bývalej garnitúry, ale dostali sa tam už aj ľudia zo súčasnej „novej“ garnitúry. Ako napríklad dnes už bývalý šéf SIS. V súvislosti s tým sa zaoberá Milanom Krajniakom, ale aj jeho šéfom Borisom Kollárom, ktorý sa preto začal zaoberať podmienkami kolúznej väzby. Do jedného vreca však hodil, prirodzene, zábavnou formou aj Roberta Fica či Petra Pellegriniho. Všetci totiž majú podľa Slávika spolu viac bielych koní ako má španielska dvorná jazdecká škola lipicanov v celej Viedni.

https://sk.mall.tv/prikazane-uvolnenie/co-sa-to-deje-v-nasom-state

Jaro však neobišiel ani „tajné“ stretnutie našich najvrchnejších politikov v pivnici SIS či „právny štát“, na ktorý sa odvoláva doktor práv Robert Fico. Nezabudol mu pripomenúť slávnu nahrávku, v ktorej sa exminister financií Ján Počiatek rozpráva ako Slota o**bal štát a Fica o poriadny balík peňazí. Jaro Slávik je presvedčený, že náš štát bol a stále je polomafiánsky. A aby toho nebolo málo, tak na samý záver hovorí o zlodejskej a banditskej cti, pretože zlodeji a banditi držia spolu. Tak, ako u nás...

Igor Matovič si zrejme niektoré videá rád pozerať nebude. TOTO od Jara Slávika určite nie (VIDEO)
Igor Matovič patrí bez akýchkoľvek diskusií k najkontroverznejším premiérom Slovenska. Toľko videí na jeho adresu nemá s určitosťou žiadny z jeho predchodcov. A na sociálnej sieti sa objavilo ďalšie. Čítať ďalej
08 | 04 | 2021 | Jozef Uhlárik