Začína brutálna kriminalizácia tých, čo uplatňujú právo na ochranu vlastného zdravia? pýta sa Murín
09 | 07 | 2021 I Jozef Uhlárik

Slovensko začína byť krajinou neobmedzených možností. Aj očkovacieho teroru, ktorý miestami ľudský rozum neberie. Tak, ako v prípade, ktorý v statuse na sociálnej sieti ponúkol prírodovedec, biológ, publicista, dramatik a spisovateľ Gustáv Murín.


Hoci sa naša vláda bráni tvrdeniu, že očkovanie je nedobrovoľné, všetko nasvedčuje tomu, že skutočne je. Bežný človek sa už takmer na každom kroku presviedča, že nebyť zaočkovaný je pomaly „trestným činom“. Ľudia, ktorí sa nedali z rozličných príčin zaočkovať, sú obmedzovaní napríklad aj tak ako rodina, ktorá navštívila Aquapark v Turčianskych Tepliciach. Ich príbeh v statuse zverejnil Gustáv Murín.
Zaočkovaní nadľudia a nezaočkovaní podľudia!?

„Brutálna kriminalizácia tých, čo uplatňujú svoje právo na ochranu vlastného zdravia začína?“ pýta sa Murín. Na svojom profile zverejnil príbeh, nad ktorým zostáva normálnemu človeku rozum stáť. „Zaočkovaní nadľudia a nezaočkovaní podľudia!? Takto dnes v SPA&Aquapartk Turčianske Teplice odlíšili nezaočkovaných od zaočkovaných. So žltým náramkom ste mohli byť len vonku, s čiernym ste mali vstup všade,“ píše na začiatku príbehu neznáma žena. „A ešte sa poistili, keď sme dali dole žltý, tak nám ostal plastový zelený,“ dodáva ďalej pisateľka.

„Všade dovnútra kontroly, púšťali iba čiernych. Hneď by som sa otočila a šla domov, celé toto sme absolvovali len kvôli deťom, ktorým sme sľúbili tento výlet. Na foto má náramok aj 9-ročná dcéra. To sme dopadli, takto z nás spraviť občanov 2. kategórie,“ píše na samý záver sklamaná žena.

Prirodzene, reakcie diskutujúcich na sebe nenechali čakať. „Doslova cez deti chcú vydierať dospelých k zaočkovaniu. Niekedy sa deťom, ktoré sú vychovávané k slušnosti, spravodlivosti, k ochraňovaniu, aby boli dobré a príde taká tlupa, ktorá vedie teraz Slovensko, a šmahom ruky zneguje všetko. Ťažko sa vysvetľuje politika našich mudrlantov detským dušičkám,“ konštatuje Zdenka Gajdošová.

„Otočiť sa a odísť, to ste mali urobiť práve kvôli deťom a vydaniu svedectva pravde, ktorá je ohýbaná, vydávaná za lož a váľa sa v prachu zeme. Bez pátosu, ten čas, keď bude potrebné o ňu znova bojovať, nastal,“ pridáva Peter Dodok.



Ohradilo sa však aj samotné zariadenie, ktoré na svoju obhajobu píše: „Radi by sme vám objasnili informácie, ktoré sa v posledných dňoch šíria internetom. V žiadnom prípade nerozdeľujeme klientov na očkovaných a neočkovaných. V Spa&Aquapark dodržujeme nariadenia vydané UVZ SR. Vstup do priestorov interiéru je možný len po preukázaní sa negatívnym testom prípadne ďalšími výnimkami, ktorými je možné ho nahradiť na základe vyhlášky UVZ SR. Vstup do vonkajších priestorov (exteriéru) nevyžaduje predloženie žiadneho dokladu. Všetky podmienky vstupu nájdete uvedené a vysvetlené na našej stránke.“

Murín: "Že AstruZenecu už Únia nebude dovážať? Nebude, premenuje sa na Vaxzevria a tej Brusel nakúpi milióny!"
Celkom jednoduché. Ak po vakcinácii AstrouZenecou zaznamenávajú v mnohých štátoch vážne zdravotné až fatálne následky a nikto sa ňou už nechce dať očkovať, stačí málo. Oficiálne ju humanisticky a ohľaduplne prestaneme používať. Nahradíme ju... Čítať ďalej
20 | 04 | 2021 | Ivan Brožík